ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ με τον θάνατο της Ειρήνης - Τι έδειξε η νεκροψία (vid)

Εξαφανισμένο το κινητό της, αν και έστειλε δύο μηνύματα λίγο πριν πεθάνει

Στο μέρος που συνήθιζε να πηγαίνει μόνη ή με τον σύντροφο της σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες για να ηρεμήσει και να ξεχαστεί από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, εκεί βρέθηκε νεκρή. Από τις πρώτες ενδείξεις της ιατροδικαστικής εξέτασης η Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται πως εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες δηλητηριωδών αερίων [αιθάλη] που προήλθαν από την καύση πετρελαίου, αφού μάλιστα βρέθηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο μέσα στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία η 44χρονη γυναίκα βρισκόταν στη ζωή όταν δηλητηριάστηκε, ενώ και από την ιατροδικαστική εξέταση δεν βρέθηκε τραύμα από όπλο ή αιχμηρό αντικείμενο, δεν παρατηρήθηκαν κακώσεις της κεφαλής και δεν υπήρξε στραγγαλισμός αφού βρέθηκε ακέραιο το υοειδές οστού. Με τη μακροσκοπική εξέταση ανιχνεύθηκε αιθάλη στους αεροφόρους αγωγούς, δηλητήριο, μονοξείδιο του άνθρακα που παράγεται από την καύση μαζούτ ή ντίζελ.

Τα αίτια θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη θα ξεκαθαριστούν όταν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.
Όσο αφορά το σημείο που βρέθηκε νεκρή, δεν είναι τυχαίο καθώς όπως προκύπτει από μαρτυρική κατάθεση φίλου της, όταν η 44χρονη γυναίκα ήθελε να ηρεμήσει, πήγαινε εκεί παρέα με τον φίλο της. Η οικογένειά της δεν γνώριζε ότι η Ειρήνη κάποιες φορές επέλεγε να απομονωθεί με αυτό τον τρόπο.

Το σκοτεινό σημείο της υπόθεσης είναι εάν η 44χρονη γυναίκα βρέθηκε τελείως μόνη στο σημείο ή αν είχε προηγουμένως συναντηθεί με κάποιο άλλο πρόσωπο. Επίσης ένα δεύτερο σημείο που απασχολεί τους αστυνομικούς είναι ότι δεν έχει βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της 44χρονης γυναίκας ήταν αποτέλεσμα μιας ερωτικής σχέσης που είχε απρόσμενο τέλος. Η Ειρήνη Λαγούδη σύμφωνα με πληροφορίες είχε ερωτευθεί παράφορα έναν παντρεμένο μεγαλογιατρό της περιοχής, ο οποίος όταν έμαθε ότι η Ειρήνη αποκάλυψε στη σύζυγό του τον ερωτικό τους δεσμό, της ζήτησε να χωρίσουν.

Από τις αστυνομικές έρευνες και καταθέσεις διαπιστώθηκε πως πριν η Ειρήνη Λαγούδη πεθάνει, έστειλε δυο γραπτά μηνύματα (SMS) ένα με αποδέκτη συγγενικό της πρόσωπο και ένα στον μεγάλο της έρωτα, τον γιατρό. Από το συγγενικό της πρόσωπο ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της, δίνοντάς του μάλιστα και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και κωδικούς, ενώ στον γιατρό έγραφε: «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

Οδύνη στην κηδεία

Συγκίνηση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κατοχής Μεσολογγίου όπου συγγενείς, φίλοι και τα τρία παιδιά της 44χρονης της είπαν το «τελευταίο αντίο».

Τραγικές φιγούρες τα παιδιά της Ειρήνης Λαγούδη που μέσα σε λίγα χρόνια είδαν να φεύγουν από τη ζωή και οι δύο γονείς τους. Τα τρία παιδιά αρνούνται να δεχτούν πως η μητέρα τους αυτοκτόνησε αφού όπως έχει υποστηρίξει πολλάκις ο 25χρονος γιος της, η μητέρα του δεν είχε κανένα λόγο να δώσει τέλος στη ζωή της.

Ξεσπούν ο αδερφός και ο γιος της: Αρνούνται ότι μπορεί να αυτοκτόνησε

Θρήνος και ερωτηματικά μαζί. Η οικογένεια της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη δεν δέχεται την εκδοχή της αυτοχειρίας και πιστεύει ότι ο θάνατος της αγαπημένης τους Ειρήνης κρύβει μια καλοστημένη δολοφονία. Τόσο ο 25χρονος γιος της όσο και οι υπόλοιποι συγγενείς μιλούν για «ραντεβού θανάτου» που είχε η 44χρονη με άγνωστο πρόσωπο το οποίο εν τέλει την οδήγησε στο θάνατο. Μάλιστα ο γιος της αρνείται να πιστέψει πως η μητέρα του αυτοκτόνησε. Αντίθετα πιστεύει πως κάποιος την μετέφερε ζωντανή ή νεκρή στην παραλία που βρέθηκε το αυτοκίνητο και η σορός της. Ο Γιάννης είπε πως η μητέρα του δεν είχε δείξει ποτέ να την απασχολεί κάτι ή να είναι προβληματισμένη.

Αλλά και ο αδερφός της 44χρονης αρνείται να αποδεχθεί ότι πρόκειται για αυτοκτονία και μιλά για «ξεκάθαρη εγκληματική ενέργεια». Ξεσπά και δηλώνει σίγουρος ότι η αδερφή του δολοφονήθηκε. «Αυτά που γράφονται για αυτοκτονία δεν ισχύουν. Πρόκειται ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια. Οι δράστες τη μετέφεραν στο αυτοκίνητο και την παράτησαν. Ήταν αγνώριστη και παραμορφωμένη από τα χτυπήματα. Ούτε εγώ ο ίδιος δεν μπόρεσα να την αναγνωρίσω στη φωτογραφία που μου έδειξε η αστυνομία», τόνισε οργισμένος ο αδερφός της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

 

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X