ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θεοπούλα στην Κίνα: 47χρονη αυτοκτόνησε γιατί ήταν κοντή η νύφη της

Κατά την 47χρονη ήταν πολύ κοντή.

Τα σχόλια της Θεοπούλας στο «Παρά Πέντε» για την «κοντή» νύφη της θα μείνουν αξέχαστα. Αντίστοιχη άποψη για τις... κοντές φαίνεται ότι είχε όμως και μια 47χρονη από την Κίνα. Ο επίλογος τραγικός.

Μια 47χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της διαμαρτυρόμενη για ό,τι και η Θεοπούλα στο Παρά Πέντε: Το ύψος της αρραβωνιαστικιάς του γιου της.

Κατά την 47χρονη ήταν πολύ κοντή. Σε κάποια κινεζικά μέσα διατυπώνεται και μια διαφορετική εκδοχή σύμφωνα με την οποία αφορμή για την αυτοκτονία της 47χρονης ήταν μεν η νύφη της αλλά όχι λόγω του ύψους της. Αναφέρεται συγκεκριμένα ότι είχε μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις, ήθελε να της αγοράσουν αυτοκίνητο, κάτι το οποίο η οικογένεια της 47χρονης δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει.

Ετσι η 47χρονη αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της πέφτοντας να πνιγεί σε ποτάμι κινεζικής κομητείας.

«Η κυρία Λιν είχε διαφωνίες με το γιο της για την επιλογή της μέλλουσας συζύγου του. Η νύφη της ήταν από το ίδιο χωριό και η κυρία Λιν δεν την ενέκρινε γιατί ήταν κοντή. Στη συνέχεια σε μια έκρηξη απελπισίας πήρε το μηχανάκι της και βούτηξε σε ένα ποτάμι» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση των τοπικών αρχών για το περιστατικό.

iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X