ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέσσερις άνδρες βίασαν και σκότωσαν με τεράστια πέτρα 21χρονη (vid,pics)

Η υπόθεση που προκάλεσε τρόμο σε δικαστήριο

Με μια τεράστια πέτρα συνέθλιψαν το κρανίο της φοιτήτριας Hannah Cornelius οι δράστες της απαγωγής και του ομαδικού βιασμού της, σε μια υπόθεση που συγκλονίζει τη Νότια Αφρική.

Ο ογκόλιθος που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο του Κέιπ Τάουν, χρησιμοποιούνταν για να καλύψει μία γεώτρηση και οι δράστες τον έριξαν με δύναμη στο κεφάλι της δύο φορές, κρατώντας την ακινητοποιημένη. Το μοιραίο χτύπημα δόθηκε αφού τουλάχιστον τρεις άνδρες την είχαν βιάσει.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η 21χρονη φοιτήτρια πρέπει να πέθανε ακαριαία, ωστόσο ένας από τους δράστες για να βεβαιωθεί τη μαχαίρωσε στο λαιμό.

Οι τέσσερις δράστες, ηλικίας μεταξύ 27 έως 33 ετών, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της δολοφονίας, της απαγωγής, της ληστείας και του βιασμού.

Η Hannah Cornelius και ένας φίλος της, ο 22χρονος Cheslin Marsh, έπεσαν θύματα απαγωγής πριν από μήνες έξω από το διαμέρισμα του νεαρού από τέσσερις άνδρες. Τους απείλησαν με ένα κατσαβίδι και ένα μαχαίρι καθώς επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητο της 21χρονης.

Από τον Marsh έκλεψαν τα λεφτά του και το κινητό του και στη συνέχεια οδήγησαν έως το σπίτι ενός εμπόρου ναρκωτικών όπου και αγόρασαν κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη. Έπειτα κατευθύνθηκαν προς την πόλη Stellenbosch και στον δρόμο χτύπησαν στο κεφάλι με τούβλα τον νεαρό, μέχρι να θεωρήσουν ότι είναι νεκρός..

Ωστόσο ο νεαρός συνήλθε και έφτασε σε ένα κοντινό σπίτι, όπου ειδοποίησε την αστυνομία για τη φίλη του, της οποίας η σορός είχε ήδη βρεθεί μερικά χιλιόμετρα παρακάτω.

Τη νεαρή φοιτήτρια την είχαν σύρει σε έναν αμπελώνα όπου τη βίασαν ομαδικά τουλάχιστον οι τρεις από τους τέσσερις άνδρες και στη συνέχεια την χτύπησαν με την πέτρα. Οι έντονοι μώλωπες στα μπράτσα της μαρτυρούν ότι οι δράστες την κρατούσαν με τη βία καθηλωμένη στο έδαφος.

Τρεις από τους κατηγορούμενους παραδέχθηκαν ότι ήταν παρόντες, αλλά ισχυρίστηκαν ότι απλώς λήστεψαν το ζευγάρι και ότι δεν διέπραξαν τον βιασμό ή τη δολοφονία.

Ο Marsh περιέγραψε τις στιγμές που πέρασε στο δικαστήριο: «Μου είπαν να ακουμπήσω το κεφάλι μου σε έναν βράχο. Έκλεισα τα μάτια και προσευχήθηκα. Στέκονταν από πάνω μου με τούβλα στα χέρια και με χτύπησαν μέχρι που έχασα τις αισθήσεις μου. Ξύπνησα με φριχτούς πόνους. Την τελευταία φορά που άκουσα την Hannah ήταν πολύ φοβισμένη».

Πηγή: newsbeast

Ο ένας από τους δράστες που αποποιείται την κατηγορία του βιασμού, κατέθεσε: «Οι άλλοι τρεις γύρισαν από τους θάμνους αφού βίασαν την κοπέλα και ο ένας μου είπε ότι έχασα που δεν έκανα σεξ μαζί της. Μου είπαν ότι την είχαν δέσει και ότι θα την έβρισκαν την άλλη μέρα οι εργάτες».

Τα νούμερα σχετικά με την εγκληματικότητα στη Νότια Αφρική είναι τρομακτικά: 56 άνθρωποι δολοφονούνται την ημέρα και 110 βιάζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση