ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέλος στο θρίλερ μετά από έφοδο της αστυνομίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης ο οποίος είχε απαχθεί στα τέλη του περασμένου Απριλίου από τον οικισμό Καλέσσα, έξω από το Ηράκλειο, απελευθερώθηκε σήμερα μετά από έφοδο των αστυνομικών αρχών. Ο επιχειρηματίας βρέθηκε σε μάντρα κοντά στο Ρέθυμνο και είναι καλά στην υγεία του.

Από την έφοδο έχουν γίνει 7 συλλήψεις από τις οποίες σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάποια άτομα έχουν κατά το παρελθόν απασχολήσει τις αρχές ενώ φημολογείται πως υπάρχουν ανάμεσα στους συλληφθέντες και άτομα από το περιβάλλον του επιχειρηματία. Σημειώνεται πως οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν κατά την έφοδό τους δύο άτομα τα οποία βρίσκονταν στο σημείο ενώ μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην περιοχή προχώρησαν σε ακόμη έξι συλλήψεις.

Σημειώνεται πως ο επιχειρηματίας είναι καλά στην υγεία του αν και καταβεβλημένος.

Υπογραμμίζεται πως το σημείο στο οποίο βρέθηκε ο επιχειρηματίας δεν είναι σε ορεινή περιοχή αλλά κοντά σε οικισμό του Ρεθύμνου. Η περιοχή στην οποία βρέθηκε ο Μιχάλης Λεπμιδάκης βρίσκεται μόλις 5 χιλιόμετρα από το κέντρο του Ρεθύμνου.

Με αφορμή την απελευθέρωση Λεμπιδάκη, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία, σημειώνοντας παράλληλα ότι «όραμα της κυβέρνησης είναι μία αστυνομία αποτελεσματική απέναντι στο έγκλημα, φιλική και όχι αυταρχική απέναντι στους πολίτες».

Tην Ελληνική Αστυνομία συνεχάρη και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, με ένα tweet, για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Μ. Λεμπιδάκη.

«Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση του Μ. Λεμπιδάκη! Έχει τις επιχειρησιακές δυνατότητες να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης.


Πηγή:skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση