ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα πρώτα δευτερόλεπτα της συντριβής του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ (vid,pics)

Ήρωας ο πιλότος

Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha, το βράδυ του Σαββάτου κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Στο βίντεο καταγράφονται οι προσπάθειες των πρώτων αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο της συντριβής, για να σβήσουν τη φωτιά και να προσπαθήσουν να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες στο ελικόπτερο.

«Κάντε πίσω» ακούγεται να λέει ο ένας αστυνομικός, ενώ ο δεύτερος προσπαθεί να φτάσει στο ελικόπτερο.

Όπως έγινε γνωστό εκτός από τον Ταϊλανδό ιδιοκτήτη της Λέστερ, νεκροί από την πτώση του ελικοπτέρου είναι ο πιλότος Eric Swaffer, η φίλη του Izabela Roza Lechowicz και δύο συνεργάτες του Srivaddhanaprabha, οι Nursara Suknamai και Kaveporn Punpare.

Αυτόπτες μάρτυρες χαρακτηρίζουν ήρωα τον - πολωνικής καταγωγής - πιλότο καθώς, όπως λένε, κατάφερε να οδηγήσει το ελικόπτερο μακριά από τους οπαδούς της αγγλικής ομάδας που βρίσκονταν στην περιοχή. Οι ίδοι λένε ότι ο Swaffer κατάφερε, παρά το πρόβλημα του ελικοπτέρου (πιθανότατα με τον έλικα στην ουρά του) να οδηγήσει το ελικοφόρο σε μια γωνιά του χώρου στάθμευσης, στο οποίο τελικά κατέπεσε.

Τόσο ο Swaffer όσο και η φίλη του και συγκυβερνήτης Izabela Roza Lechowicz θεωρούνταν κοντινά πρόσωπα στον 60χρονο Ταϊλανδό επιχειρηματία.

Η Nursara Suknama είχε αναδειχθεί Μις Ταϊλάνδη το 2005 και ήταν επίσης στενός συνεργάτης του Srivaddhanaprabha

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X