ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα πρόσωπα της αεροπορικής τραγωδίας (pics)

Μία 5χρονη το μικρότερο θύμα

Τέσσερα μόλις λεπτά ήταν αρκετά για συμβεί η τραγωδία. Ένα αεροσκάφος Antonov των Saratov Airlines συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας, παρασύροντας στο θάνατο 71 ψυχές.

Όσο περνούν οι ώρες, κι ενώ τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος παραμένουν θολά, αποκαλύπτονται σιγά σιγά τα πρόσωπα και τα ονόματα των τραγικών πρωταγωνιστών.

Ένα πεντάχρονο κοριτσάκι, η Νεντέζντα Κράσοβα που ταξίδευε μαζί με την 32 χρονη μητέρα του, Οξάνα, είναι το μικρότερο θύμα της μοιραίας πτήσης. Όπως και πολλοί από τους επιβάτες του αεροσκάφους, η Νεντέζντα και η μητέρα της κατάγονταν από το Ορσκ, μία περιοχή του Όρενμπουργκ, η οποία έχει κηρύξει ημέρα πένθους τη Δευτέρα.

Η 5χρονη Νεντέζντα Κράσοβα με τη μητέρα της, Οξάνα

Ανάμεσα στους νεκρούς που έχουν μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί ήταν ο 12χρονος Εβγκένι Λιβάνοφ, ο 17χρονος Ίλια Πολετάγιεφ, η 28χρονη Ουλιάνα Σον, η 25χρονη Κρισκέντια Αλεξένκο και η 53χρονη γιατρός, Λουνμίλα Κοβτσούγκα.

Ο 12χρονος Εβγκένι

Όσον αφορά τα μέλη του πληρώματος, στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους οι αεροσυνοδοί Aναστασία Σλαβίνσκαγια, 29 ετών και η Βικτόρια Κοβάλ 21, καθώς και ο συγκυβερνήτης του Antonov, ο 34χρονος Σεργκέι Γκαμπαριάν

Ρωσικές πηγές ανέφεραν ότι μεταξύ των θυμάτων συγκαταλέγονται και επιβάτες από την Ελβετία, το Αζερμπαϊτζάν και το Καζακστάν

Ζευγάρι δεν μπήκε τελευταία στιγμή στο αεροσκάφος

Την ίδια ώρα η τύχη είχε διαφορετικά σχέδια για ένα ζευγάρι, το οποίο όπως αποκάλυψε δεν μπήκε την τελευταία στιγμή στην μοιραία πτήση.

Ο επιχειρηματίας Maxim Kolomeytsev, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 35, και η 25χρονη σύντροφός του, είχαν βγάλει εισιτήρια με το συγκεκριμένο αεροσκάφος.

 

 

«Έχασα 10.000 ρούβλια (140 ευρώ) αλλάζοντας το εισιτήριο, αλλά έχουμε τις ζωές μας», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο επιχειρηματίας ήθελε να γιορτάσει τα γενέθλιά του με τους δικούς του στο Ορσκ, αλλά παράλληλα εκεί θα αγόραζε και ένα αυτοκίνητο.

Ωστόσο, η αγορά αναβλήθηκε, καθώς η αντιπροσωπεία τον ενημέρωσε ότι δεν ήταν έτοιμο. «Είχαμε κλείσει εισιτήρια για μένα και την κοπέλα μου. Όμως όταν μου είπαν ότι το αυτοκίνητο δεν ήταν έτοιμο, ανέβαλα το ταξίδι κατά μία εβδομάδα», τόνισε

Ψάχνουν το δεύτερο μαύρο κουτί

Οι ρωσικές αρχές βρίσκονται σε αναζήτηση του δεύτερου μαύρου κουτιού, του καταγραφέα φωνών στο πιλοτήριο.

Ήδη έχει βρεθεί το πρώτο μαύρο κουτί που κατέγραφε τις παραμέτρους της πτήσης και το οποίο βρίσκεται σε «ικανοποιητική» κατάσταση.

Το αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο χωριό Argunovo και οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο δήλωσαν ήδη στα ρωσικά ΜΜΕ ότι δεν υπάρχουν επιζώντες, ενώ τα συντρίμμια έχουν διασκορπιστεί σε πολύ μεγάλη περιοχή. Σχεδόν τέσσερις ώρες μετά τη συντριβή, οι ρωσικές Αρχές ενημέρωσαν ότι το «μαύρο» κουτί βρέθηκε στο σημείο των ερευνών.


Δείτε τα πρώτα θύματα της τραγωδίας


Η 29χρονη αεροσυνοδός Αναστασία Σκλαβίνσκαγια

Πηγή: protothema

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X