ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα μαζεύει η 16χρονη για το σκάνδαλο με τον Thalassitis (Pics)

Ισχυρίζεται πως δεν ισχύουν όσα δημοσιεύτηκαν

Μετά τον σάλο που ξέσπασε από την αποκάλυψη του σκανδάλου, με πρωταγωνιστές τον Αγγλο-Κύπριο ποδοσφαιριστή Mike Thalassitis και την 16χρονη Julia Pawlak, η νεαρή κοπέλα τώρα τρέχει να μαζέψει ασυμμάζευτα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 16χρονη τώρα, ισχυρίζεται, με διαδοχικά tweets της, ότι δεν έχει κοιμηθεί με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά ούτε και έχει πει ψέματα για την ηλικία της. Μάλιστα, επιμένει ότι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου βρίσκονταν κι άλλα άτομα, ενώ είχαν παραγγείλει φαγητό.

Τα γεγονότα

Το θέμα που δημοσιεύτηκε, ξανά στην Daily Mail, ανέφερε ότι ο 24χρονος Mike Thalassitis πέρασε μια νύχτα πάθους με νεαρή κοπέλα, ωστόσο, αυτό που ανακάλυψε στην συνέχεια, τον έχει τρομοκρατήσει, όπως αποκαλύπτουν και οι οικείοι του.

Ο Thalassitis, σύμφωνα με την «The Sun», κατά την διάρκεια μιας ξέφρενης νύχτας σε club στο Middlesbrough, γνώρισε την νεαρή Julia Pawlak, η οποία διασκέδαζε μαζί με φίλες της. Αφού γνωρίστηκαν, η νεαρή του είπε ότι ήταν ενήλικη και συγκεκριμένα, 19 ετών.

Αφού πέρασαν μια νύχτα πάθους, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, εκείνη ανέβασε και δημοσιεύσεις με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε μια από τις φωτογραφίες, φαίνεται ο Thalassitis ημίγυμνος, ξαπλωμένος στο κρεβάτι.

Ωστόσο, αργότερα, εκείνος ανακάλυψε πως η πραγματική της ηλικία, δεν ήταν αυτή που του είπε, αλλά τρία χρόνια μικρότερη. Η Pawlak, δηλαδή, είναι 16 ετών και μαθήτρια. Φυσικά, η εξέλιξη αυτή, σόκαρε και τρομοκράτησε τον ποδοσφαιριστή, όπως αποκάλυψαν και οι φίλοι του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X