ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σύλληψη 47χρονου στην Αυστραλία - Αντιμέτωπος με την δια βίου φυλάκιση (pics,vid)

Προσπάθησε να περάσει 4 κιλά μεθαμφεταμίνης

Μεγάλη επιτυχία θεωρούν οι αρχές της Αυστραλίας την σύλληψη του 47χρονου Τουρκοκύπριου με κυπριακό διαβατήριο. Σε δηλώσεις του ο Περιφερειακός Διοικητής της ABF, Tony McSweeney, είπε «οι αξιωματικοί μας είναι αφοσιωμένοι στον να σταματούν τέτοιες ποσότητες ναρκωτικών για να μην φτάνουν στα παιδιά μας καταστρέφοντας οικογένειες».


Κύπριος συνελήφθη για ναρκωτικά εκατομμυρίων στην Αυστραλία (Pics, Vid)


Ο διοικητής της AFP του Αεροδρομίου του Σύδνεϋ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα με αφορμή την σύλληψη του 47χρονου λέγοντας, «Ελπίζω να στείλαμε το μήνυμα σε όποιους θέλουν να εισάγουν παράνομα ναρκωτικά, ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους και ότι οι ποινές θα είναι παραδειγματικές».


Να σημειωθεί ότι την Δευτέρα (08/10) ο 47χρονος, προσήχθη ενώπιον του Δικαστηρίου, που διέταξε την κράτησή του, μέχρι την επόμενη παρουσίασή του, στις 5 Δεκεμβρίου. Η μέγιστη ποινή για το εν λόγω αδίκημα φτάνει και την διά βίου φυλάκιση.

 

Από την πλευρά της η αστυνομία της Κύπρου έχει ζητήσει ενημέρωση από τις αρχές της Αυστραλίας αλλά και την Interpol ώστε να δουν κατά πόσο ο 47χρονος εμπλέκεται σε παρόμοιες υποθέσεις εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει την σχετική ενημέρωση για τα στοιχεία του 47χρονου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση