ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκίνηση προκαλεί το αποχαιρετηστήριο μήνυμα

Η 27χρονη «έφυγε» και άφησε το τελευταίο της μήνυμα

Χρειάζεται μεγάλο κουράγιο να αντικρίζεις τον θάνατο κατάματα και να έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις ως παρακαταθήκη μιας σύντομης ζωής.

Η 27χρονη Holly Butcher από τη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας έχασε προσφάτως τη ζωή της έπειτα από μακρά μάχη με τον καρκίνο.

Πριν φύγει όμως από τον κόσμο έγραψε μια ανοιχτή επιστολή σε όλους, την οποία ανέβασε η οικογένειά της στο Facebook.

Εκεί μας παροτρύνει όλους να μη χαραμίζουμε τη ζωή μας «όντας δυστυχισμένοι» και να κατευθύνουμε αντίθετα την προσοχή μας σε ό,τι είναι σημαντικό.

Αφού περιγράφει πόσο την πονάει που θα χάσει τη ζωή της σε τόσο νεαρή ηλικία, προειδοποιεί τους αναγνώστες να αγκαλιάσουν και να αγαπήσουν τη δική τους, περιγράφοντάς τη ως «εύθραυστη, πολύτιμη και απροσδόκητη».

«Θέλω απλώς ο κόσμος να σταματήσει να ανησυχεί για τα μικρά και χωρίς νόημα άγχη της ζωής και να προσπαθεί να θυμάται πως όλοι μας έχουμε την ίδια μοίρα, προσπαθήστε λοιπόν να κάνετε ό,τι μπορείτε για να κάνετε τον χρόνο να αξίζει και να είναι καλός», γράφει χαρακτηριστικά.

Μας λέει επίσης να μην παραμελούμε την «ψυχική, συναισθηματική και πνευματική χαρά» μας και να μην αφήνουμε τις μικρές αναποδιές, που είναι «τόσο ασήμαντες», να μας χαλούν τη ζαχαρένια.

«Ακούω ανθρώπους να διαμαρτύρονται για το πόσο χάλια είναι η δουλειά τους ή πόσο δύσκολο είναι να γυμνάζονται. Να είστε ευγνώμονες που μπορείτε να το κάνετε», μας λέει όλο νόημα, «η δουλειά και η γυμναστική μπορεί να μοιάζουν τόσο τετριμμένα πράγματα … μέχρι το σώμα σας να μη σας επιτρέπει να κάνετε τίποτα από τα δύο».

Αφού καυτηριάσει τα κοινωνικά μέσα και τον υλισμό που έχει επικρατήσει, μας παρακινεί να ξοδεύουμε τα λεφτά μας σε εμπειρίες παρά σε αντικείμενα. Και να απολαμβάνουμε τη στιγμή παρά να αναρωτιόμαστε πώς θα έδειχνε στο Instagram.

«Η ζωή δεν προορίζεται να τη ζεις μέσω μιας οθόνης ούτε είναι για να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία… απολαύστε τη στιγμή, άνθρωποι!».

Και αφού μας δώσει μερικές ακόμα πολύτιμες συμβουλές, όπως το να λέμε στους ανθρώπους γύρω μας ότι τους αγαπάμε, καταλήγει στο απόσταγμα λες της τραγικά σύντομης ζωής της: να κάνουμε αυτά που μας κάνουν χαρούμενους κι αν δεν είμαστε ευτυχισμένοι, ώρα να ξεκινήσουμε. Σήμερα κιόλας!

«Δεν ξέρετε πόσο χρόνο έχετε ακόμα σε αυτό τον κόσμο, μην τον χαραμίζετε λοιπόν όντας δυστυχισμένοι»…

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X