ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στυγερή δολοφονία στην Αγία Νάπα - Το μήνυμα του πατέρα στους φονιάδες του γιου του (pics)

Η συγκλονιστική εξομολόγηση των γονιών του George

Ραγίζει καρδιές η συνέντευξή των γονιών του 22χρονου George Low που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην Αγία Νάπα όπου βρισκόταν για διακοπές. Οι γονείς του, Martyn και Ηelen, αποκαλύπτουν τις δύσκολες στιγμές που ζουν μετά τον χαμό του γιου τους ενώ όπως οι ίδιοι αποκαλύπτουν παλεύουν για να βρουν απαντήσεις για την στυγερή δολοφονία.

Μιλώντας στην The Sun ο πατέρα του George, έστειλε ένα μήνυμα στους δολοφόνους του γιου, «Θα σας πιάσουν, θα σας φέρουμε ενώπιον της δικαιοσύνης έστω και αν περάσουν 10 χρόνια». Ανατριχιαστική είναι και η δήλωση της μητέρας του 22χρονου, «Είναι βάρβαρο αυτό που βιώνουμε να ξέρουμε ότι οι δράστες θα περπατούν ελεύθεροι αυτά τα Χριστούγεννα ενώ εμείς κρατάμε μια θέση στο τραπέζι για τον νεκρό μας γιο».

Οι βασικοί ύποπτοι για την δολοφονία

Θυμίζουμε ότι τον Αύγουστο του 2016 ο George βρισκόταν στην Αγία Νάπα μαζί με τον φίλο του Ben όταν διαπληκτίστηκαν με δύο άντρες οι οποίοι λίγο επέστρεψαν με μαχαίρια χτυπώντας τους δύο νεαρούς. Δυστυχώς ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο βασικοί ύποπτοι, Sali Ahmet και Mehmet Akpinar πιστεύεται ότι έχουν καταφύγει στην Τουρκία με τις αρχές να αρνούνται να τους παραδώσουν ώστε να δικαστούν για την υπόθεση δολοφονίας.

O Ben και ο George

Ο πατέρας του 22χρονου δηλώνει ότι , «Ζητάμε από την Τουρκία να τους παραδώσει ώστε να δικαστούν και τελικά να καταφέρουμε να θρηνήσουμε για τον γιο μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X