ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στραγγάλισε την κολλητή της – Την πρόδωσε η selfie

Η 21χρονη ομολόγησε ότι χρησιμοποίησε τη ζώνη της

Μια selfie βοήθησε τις αρχές να καταδικάσουν την 21χρονη Cheyanne Rose Antoine για τη δολοφονία της κολλητής της Brittney Gargol.
Η Cheyanne Rose Antoine καταδικάστηκε σε 7 χρόνια φυλακή μετά τη selfie που εντόπισαν οι αρχές στο facebook και πρόδωσε το φονικό όπλο.

Η 21χρονη ομολόγησε ότι χρησιμοποίησε τη ζώνη της για να στραγγαλίσει την κολλητή της. Αποκάλυψε ότι τα έπιναν τη νύχτα του θανάτου της και μάλωσαν.

Ομολόγησε την ενοχή της αλλά είπε ότι δεν θυμάται να στραγγαλίζει την καλύτερή της φίλη. Πριν από τον θάνατό της η Brittney Gargol είχε ανεβάσει στο facebook selfie τους όπου πόζαραν χαμογελαστές.

Η μοιραία selfie

Στη selfie η Cheyanne Rose Antoine φαίνεται να φορά μεγάλη ζώνη. Αυτή που χρησιμοποίησε για να στραγγαλίσει την κολλητή της και βρέθηκε δίπλα στο πτώμα της.

«Μου λείπεις τόσο πολύ! Εύχομαι να μπορούσα να σε δω αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που με επισκέφθηκες στο όνειρό μου. Ξύπνησα με δάκρυα. Είμαι ευλογημένη που σε γνώρισα και ήσουν μέρος της ζωής μου. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω εκείνες τις δύο μέρες που έμελλε να είναι οι τελευταίες που μπορούσε να σε αγκαλιάσω, να σου μιλήσω και να γελάσω μαζί σου» είχε σχολιάσει κάτω από τη selfie τους η Cheyanne.

«Ανυπομονώ για τη μέρα που θα σε δω ξανά. Πες γεια στη μητέρα μου για μένα! Αυτό το όνειρο ήταν τόσο αληθινό. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ και μου λείπεις απίστευτα. Ήσουν πολύ νέα για να φύγεις. Δεν θα ξεχάσω ποτέ. Πάντα με πίστευες. Θα σε κάνω περήφανη κορίτσι μου».

Πηγή: People

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση