ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στόρμι: Αυτός με απείλησε να μην αποκαλύψω τη σχέση μου με τον Τραμπ! (pic)

«Τον αντιλήφθηκα επειδή ήταν ένας τύπος καλοντυμένος και τίποτα πάνω του δεν με έκανε να ανησυχήσω»

Το σκίτσο ενός άντρα που καταγγέλλει ότι απείλησε την ίδια και την κόρη της το 2011, προκειμένου να μην αποκαλύψει τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ δίνει στη δημοσιότητα η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Η Ντάνιελς, το πραγματικό ονοματεπώνυμο της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον δικηγόρο του Τραμπ Μάικλ Κόεν με επίκεντρο τη συμφωνία ύψους 130.000 δολαρίων προκειμένου εκείνη να μην προβεί σε αποκαλύψεις για τη σεξουαλική σχέση που είχε, όπως υποστηρίζει η ίδια, το 2006 με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Η πορνοστάρ έδωσε συνέντευξη στο τοκ σόου "The View", που μεταδόθηκε ζωντανά στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

«Τον αντιλήφθηκα επειδή ήταν ένας τύπος καλοντυμένος και τίποτα πάνω του δεν με έκανε να ανησυχήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε τον κατάλαβε από την αντανάκλαση στο αυτοκίνητό της και πίστεψε ότι θα της ζητούσε τυχόν κατευθύνσεις. Αντ' αυτού, ο άντρας -όπως υποστηρίζει η πορνοστάρ- απείλησε εκείνη και την κόρη της.

Τον περασμένο μήνα η Ντάνιελς στην εκπομπή "60 Minutes" του CBS, είχε πει ότι δέχτηκε τις απειλές ενός άνδρα σε ένα χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας το 2011, ενώ μαζί της βρισκόταν η ανήλικη κόρη της.

Πηγή: protothema

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : JOE RAEDLE / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X