ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στον εισαγγελέα ο φονιάς του 21χρονου Ηλία

Τι είπε για το έγκλημα και την οπλοφορία

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο δράστης του εγκλήματος με θύμα τον 21χρονο Ηλία από τη Νίκαια, ο οποίος πυροβολήθηκε εξ’επαφής ξημερώματα Πρωτοχρονιάς έξω από νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά.

Ο 30χρονος κατηγορούμενος ο οποίος είναι πατέρας δυο μικρών παιδιών και σεσημασμένος για ναρκωτικά, κλοπές και παράνομη οπλοφορία, είχε εντοπιστεί από την ΕΛ.ΑΣ και βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις μέσω του δικηγόρου του όπου και παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές, χτες το μεσημέρι και ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο κατηγορούμενος για το θάνατο του 21χρονου Ηλία από τη Νικαία έχει υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι δέχτηκε επίθεση από το θύμα όταν βρίσκονταν μέσα στο μαγαζί που είχαν πάει για να διασκεδάσουν και πως ο καυγάς συνεχίστηκε έξω από το χώρο.

Μάλιστα ο 30χρονος ισχυρίστηκε πως αμύνθηκε από την επίθεση του 21χρονου, δείχνοντας και κάποια σημάδια στο σώμα του, υποστηρίζοντας πως προκλήθηκαν από το θύμα. Για το όπλο με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον νεαρό διανομέα ισχυρίστηκε πως το είχε μαζί του για να ρίξει στον αέρα όταν θα άλλαζε η χρονιά.

Οι αρχές προσπαθούν ακόμη να βρουν τα ακριβή αίτια της δολοφονίας μιας και το σενάριο που πολλοί υποστήριζαν στην αρχή πως επρόκειτο για τα μάτια μιας γυναίκας δεν φαίνεται να ευσταθεί από τις μαρτυρίες θαμώνων του μαγαζιού, ενώ περισσότερο τα αίτια του καυγά τείνουν στην ασήμαντο αφορμή από ένα σπρώξιμο μεταξύ των παρεών του θύματος και του δράστη λόγω του συνωστισμού που υπήρχε εκείνη την ώρα στο μαγαζί.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά υπήρξε λογομαχία μεταξύ των δυο που συνεχίστηκε με σπρωξιές και μπουνιές, μέχρι που ο 30χρονος τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον του 21χρονου.

Πηγή: protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X