ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στον δρόμο του Κιμ δεν μπαίνει κανείς! (Vid)

Έσπρωξε τον φωτογράφο που μπήκε μπροστά από την σύζυγό του

Μπορεί να μην πάτησε το... πυρηνικό «κουμπί» ο Κιμ Γιονγκ Ουν και μαζί με τον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του να διακήρυξαν την ειρήνη, ωστόσο ο «ελέω Θεού» ηγέτης της Βόρειας Κορέας, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του σε ό,τι αφορά τη σύζυγό του.

Τουλάχιστον, όπως φάνηκε σε βίντεο που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της ιστορικής συνόδου της Κορέας στον Οίκο της Ειρήνης την περασμένη εβδομάδα.

Στο πλάνο διακρίνεται ο Κιμ να σπρώχνει έναν φωτογράφο που βρέθηκε στο δρόμο της Ρι Σολ Γιου, την ώρα που εκείνη περπατούσε στο διάδρομο για τη συνάντηση με τον Νοτιοκορεάτη πρόεδρο, Μουν Τζαέ-ιν και τη σύζυγό του στο χωριό Panmunjom.

Στο στιγμιότυπο ο Κιμ που στέκεται δίπλα στον Μουν, φαίνεται να σπρώχνει τον φωτογράφο που κινούνταν γρήγορα προς τη μία πλευρά, στην οποία βρισκόταν η Ρι.

Η 28χρονη επισήμως «Σεβαστή Πρώτη Κυρία» της Βόρειας Κορέας πέρασε την αποστρατικοποιημένη ζώνη στην επικράτεια του Νότου την Παρασκευή συνοδεύοντας τον σύζυγό της στο δείπνο της επανένωσης που παρέθεσε το προεδρικό ζεύγος της Σεούλ.

Πηγή: protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X