ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο «σφυρί» επιστολή της πριγκίπισσας Νταϊάνα (pic)

Απάντηση προς άγνωστη γυναίκα που της ζήτησε βοήθεια στο γάμο της

Τον Νοέμβριο του 1995, μερικές ημέρες μετά την συγκλονιστική συνέντευξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο BBC, όπου εκείνη αποκάλυψε για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο πως «υπήρχαν τρεις σε αυτό τον γάμο», μια γυναίκα, που έχει γίνει γνωστό μόνο το μικρό της όνομα, η Έρικα, έγραψε επιστολή στην Νταϊάνα και της ζητούσε να την βοηθήσει με τον δικό της γάμο, που κατέρρεε.


Νταϊάνα: Ο επώδυνος τρόπος που ανακάλυψε την παράνομη σχέση του Καρόλου με την Camilla


Η πριγκίπισσα καθώς ένιωσε ότι αυτή η γυναίκα ζούσε την ίδια κατάσταση με εκείνη, απάντησε στην Έρικα επαινώντας το κουράγιο της και προσπάθησε να την στηρίξει όσο μπορούσε. Εκείνη την περίοδο είχε γίνει γνωστή η εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Κάρολου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και το ζευγάρι, που είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το 1981, τράβηξε χωριστούς δρόμους το 1992, αλλά επίσημα χώρισε τέσσερα χρόνια αργότερα, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ συμβούλευσε τον πρωτότοκο γιο της και την σύζυγό του να πάρουν διαζύγιο.

Βρετανός συλλέκτης, που είχε στην κατοχή του την επιστολή, την απέστειλε για πώληση στον διάσημο αμερικανικό οίκο δημοπρασιών Julien's, που έχει την έδρα του στο Λος Άντζελες. Η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 4.500 ευρώ. Ο εκπρόσωπος του οίκου, Μάρτιν Νόλαν, δήλωσε στον βρετανικό Τύπο πως η Έρικα ήταν, μάλλον, μια γυναίκα του λαού με προβλήματα στο γάμο της και έγραψε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα για να λάβει υποστήριξη και συμβουλές.


Ήταν έγκυος η πριγκίπισσα Νταϊάνα όταν σκοτώθηκε;


Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα, που αντιμετώπιζε και η ίδια προβλήματα στο γάμο της με τον διάδοχο του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας, απάντησε στην Έρικα: «Αγαπημένη μου Έρικα έλαβα την επιστολή σου και βέβαια, την διάβασα με ενδιαφέρον και την επιθυμία να σε στηρίξω με όποιον τρόπο μπορώ.

Υπάρχει μεγάλος πόνος μέσα σου, εξ ου και το μπλοκάρισμα, όπως το αποκαλείς, αυτή είναι μια φυσιολογική αντίδραση για κάποιον που έχει περάσει τα τραύματα που εσύ έχεις βιώσει. Διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές της επιστολής σου αντιλαμβάνομαι πως είσαι μια εξαιρετική γυναίκα που μάχεται με τη χαμηλή αυτοεκτίμηση εξαιτίας όλων των τραυμάτων που είχες να αντιμετωπίσεις, ψυχολογικά και σωματικά.

Γνωρίζω καλά πως χρειάζεται μεγάλο κουράγιο για να γράψεις, όπως έκανες, και με αυτή την ειλικρίνεια και την καθαρότητα το φως θα εμφανιστεί στο βάθος του δικού σου τούνελ. Κάνε υπομονή Έρικα. Με πολλή αγάπη. Νταϊάνα».

 

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X