ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μοντέλο πρότεινε σε αστυνομικούς να το κάνουν για τη γλιτώσει (pics)

Την ανέκοψαν για υπερβολική ταχύτητα

Σε ηλικία μόλις 24 ετών κατάφερε μέσα σε ένα απόγευμα, να παραβιάσει τον μισό ποινικό κώδικα και ολόκληρο τον ηθικό κώδικα. Πληθωρικό μοντέλο στη Ρωσία, κλήθηκε για έλεγχο από τη τροχαία λόγω υπερβολικής ταχύτητας, επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές στους αστυνομικούς και ακολούθως τους πρότεινε... ομαδικό σεξ, με τη συμφωνία να κάνουν τα... στραβά μάτια και να την αφήσουν ελεύθερη!

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν μέσα σε λίγες ώρες. Η κατάληξη της -τουλάχιστον- προκλητικής συμπεριφοράς που επέδειξε η 24χρονη Kira Mayer στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, τη Μόσχα, ήταν να περάσει τους 18 επόμενους μήνες της ζωής της πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, καθώς το δικαστήριο όχι μόνο δεν εκτίμησε τη... μετάνοιά της, αλλά έκρινε πως επέλεξε έναν -αν μη τι άλλο- ακραία προβλητικό τρόπο να την εκφράσει.

Η 24χρονη οδηγούσε την πολυτελή Mercedes της και έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα σε κεντρικό δρόμο της Μόσχας. Όταν τη σταμάτησαν οι αστυνομικοί, εκείνη τους επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ πέταξε τα χαρτιά της και επιχείρησε να διαφύγει με το αυτοκίνητο ανάμεσα από τους αστυνομικούς, με κίνδυνο να τους τραυματίσει.

Όταν δεν κατάφερε να διαφύγει, πρόσφερε σεξ ομαδικό και... ατομικό στους αστυνομικούς, οι οποίοι αποδείχθηκαν βράχοι ηθικής, καθώς αρνήθηκαν την... προσφορά τους και προχώρησαν στη σύλληψή της.

Το περιστατικό συνέβη τον Μάιο, όταν η Kira Mayer βρέθηκε να οδηγεί το πανάκριβο αυτοκίνητό της δίχως δίπλωμα. Η 24χρονη χτύπησε και γρατζούνισε τους αστυνομικούς, ενώ πήγε να τους... πατήσει!

«Χάνω τον έλεγχο όταν βρίσκομαι σε δύσκολη κατάσταση, αλλά προσπαθώ να το διορθώσω. Αναγνωρίζω το λάθος μου», δήλωσε στο δικαστήριο η νεαρή γυναίκα. Ωστόσο, δεν απέφυγε την «καμπάνα» των 18 μηνών από το δικαστήριο, το οποίο έκρινε τη συμπεριφορά της ως απαράδεκτη.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X