ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σπαρακτική εικόνα: Αποχαιρέτισε για πάντα το αγόρι της με μια αγκαλιά

Ο Μπλέικ τραυματίστηκε κρίσιμα στην θάλασσα

Μια σπαρακτική ιστορία αγάπης που δεν είχε ευτυχισμένο τέλος έφερε στο φως μία φωτογραφία.

Όταν ο 16χρονος Μπλέικ Ουόρντ αποφάσιζε να πάει μαζί με την κοπέλα του, Στέφανι Έβανς και την παρέα τους για κολύμπι στις ακτές της Ουαλίας, δεν φανταζόταν ότι θα ήταν οι τελευταίες του στιγμές.

Ο Μπλέικ συνάντησε δυσκολίες από τα ισχυρά ρεύματα και παρασύρθηκε. Όταν οι Αρχές τον περισυνέλεξαν δεν είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, αλλά είχε πέσει σε κώμα και δεν υπήρχε γυρισμός.

Διαβάστε, επίσης: Καλοπερνούν ο Νίκαρος και η οικογένεια στις Σεϋχέλλες! (Pics)

Η 15χρονη κοπέλα του Στέφανι δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του, ενώ μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας, όταν ήρθε η στιγμή να αποσυνδεθεί ο άτυχος νέος από τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζώη, εκείνη συντετριμμένη σκαρφάλωσε στο κρεβάτι του και έμεινε μαζί του αγκαλιά έως ότου άφησε την τελυταία του πνοή.

Αυτή η φωτογραφία συγκλόνισε όσους την είδαν, αλλά και τη μητέρα της Στέφανι που έζησε από κοντά την τραγωδία.

Η Ρεμπέκα Ρέι είχε συνοδεύσει τα παιδιά στην εξόρμησή τους στο Τιγουίν Νορθ, στις δυτικές ακτές. Αρχικά, όταν ο Μπλέικ και δύο φίλοι του άρχισαν να πνίγονται, πίστεψε ότι οι κραυγές βοήθειας από την υπόλοιπη παρέα ήταν γέλια.

«Φτάσαμε την Κυριακή και ο καιρός δεν ήταν τόσο καλός, έτσι όταν βγήκε ο ήλιος την Τρίτη, φύγαμε κατευθείαν για την παραλία. Ήταν μόλις πέντε λεπτά μπροστά από εμάς. Όταν φτάσαμε, τους άκουσα να φωνάζουν και στην αρχή πίστεψα ότι ήταν κραυγές από γέλια. Μετά είπα στην αδερφή μου: "Μήπως έχουν πρόβλημα;". Παρατήσαμε τα πράγματα και τρέξαμε στα βράχια» είπε.

Όπως αποκάλυψε, ο άτυχος Μπλέικ, που μετακόμισε στο Γουλβερχάμπτον πριν από έξι μήνες, ήθελε να κάνει καριέρα στον Στρατό και ήταν πολύ γυμνασμένος, αλλά δυστυχώς δεν ήταν καλός κολυμβητής.

Παρόλο που του έγιναν τεχνητές αναπνοές στο σημείο από ναυαγοσώστες και μεταφέρθηκε άμεσα με αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο Άλντερ Χέι του Λίβερπουλ, δεν μπόρεσε να επανέλθει καθώς είχε υποστεί σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες.

Οι απαρηγόρητοι γονείς του, που δεν είχαν πάει μαζί στο ταξίδι, ήταν δίπλα του στο κρεβάτι μέχρι την τελευταία στιγμή όπως και η Στέφανι.

Τα όργανα του 16χρονου δωρήθηκαν έπειτα από επιθυμία της οικογένειάς του.

Η Στέφανι άφησε έξω από το σχολείο τους λουλούδια μαζί με ένα σημείωμα: «Για το μικρό μου αγόρι. Ξέρω ότι τώρα βρίσκεσαι σε ένα καλύτερο μέρος και δεν πονάς. Θα σε κάνω υπερήφανο, το υπόσχομαι, με άλλαξες σαν γυναίκα και με έκανες καλύτερο άνθρωπο. Λυπάμαι τόσο πολύ για αυτό που συνέβη. Είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, αλλά τα ξεπερνούσαμε όλα. Θα σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά και θα έχεις πάντα μια σημαντική θέση σε αυτήν. Αναπαύσου μικρό μου αγόρι, προσπάθησε να μην διασκεδάζει πολύ εκεί πάνω. Σε αγαπώ, άγγελέ μου. Καλό ύπνο, Στέφανι», έγραφε το συγκινητικό μήνυμα της 15χρονης.

Δημοσιοποίησε την συγκλονιστική φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο facebook και απέτισε φόρο τιμής στο «γοητευτικό, γενναίο, καλοσυνάτο» αγόρι.

Η Στέφανι πρόσθεσε: «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ Μπλέικ, πέτα ψηλά μικρό μου αγόρι και θα σε κάνω υπερήφανο, σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα»...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X