ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκάρουν τα μηνύματα του 21χρονου φονιά της Ελένης (Vid)

Αποκαλύφθηκε το τηλεφωνικό του απόρρητο

Τις αρρωστημένες διαθέσεις των δύο κατηγορουμένων για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο έφερε στο φως η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών τους. Ακόμη και μετά το θάνατο της άτυχης φοιτήτριας, επιχειρούσαν να προσεγγίσουν και άλλες νεαρές κοπέλες.

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγιζε ανυποψίαστα κορίτσια ο 21χρονος Ροδίτης:

21χρονος: Τι κάνεις; Πού είσαι; Μ... με λένε, με ξέρεις! Μόνη είσαι; Είσαι μόνη αυτή τη στιγμή;

Κοπέλα: Δεν πρόκειται να έρθω.

21χρονος: Γιατί ρε κούκλα; Να γνωριστούμε...

Προκειμένου να τις πείσει να βρεθούν επέμενε με επαναλαμβανόμενες κλήσεις και απανωτά μηνύματα στα social media. Τις πίεζε δε, μέχρι να ενδώσουν:

- Κοπέλα: Γιατί να έρθω;

- 21χρονος: Για να με γνωρίσεις. Να σε πάρω άλλη φορά; Πιο μετά; Με το αγόρι σου είσαι;

- Κοπέλα: Όχι, καλύτερα να μην με πάρεις.

- 21χρονος: Γιατί να μην σε ξαναπάρω; Να πάμε έτσι, καμία βόλτα να γνωριστούμε! Δεν θέλεις;

- Κοπέλα: Δεν θέλω...

-21χρονος: Εγώ θέλω όμως!

Το ίδιο φαίνεται ότι συνέχισε να κάνει και μετά το άγριο έγκλημα με θύμα την Τοπαλούδη, όπως αποκαλύπτουν και οι επόμενες κλήσεις του.

Ένα 24ωρο πριν οδηγηθεί η Ελένη Τοπαλούδη στο μοιραίο διαμέρισμα στους Πεύκους, στις 26 Νοεμβρίου 2018, ο νεαρός από τη Λίνδο είχε επικοινωνήσει με ένα ακόμη 24χρονο κορίτσι από τη Ρόδο. Μίλησαν 78 δευτερόλεπτα, κατά τα οποία με επιμονή τις πρότεινες ακριβώς το ίδιο πράγμα που μαζί με τον 19χρονο συγκατηγορούμενό του πρότειναν στην άτυχη Ελένη. Την ίδια κοπέλα ξανακάλεσε και ένα 24ωρο μετά την άγρια δολοφονία της Ελένης, επιμαίνοντας και πάλι να συναντηθούν, κάτι που η κοπέλα αρνήθηκε και πάλι.

Η ίδια κοπέλα, βρήκε το θάρρος λίγες μέρες μετά την σύλληψη των δύο να γράψει στα social media: "Παιδιά πριν μία εβδομάδα μου έστελνε να έρθουν να με πάρουν με έναν φίλο.... !!!". Για να λάβει απάντηση: "Εσένα και την μισή Ρόδο!".

Την προέτρεψαν μάλιστα να δώσει τη συνομιλία στην Αστυνομία, κάτι που όπως είπε είχε ήδη κάνει. Ο 21χρονος συνέχισε μάλιστα να την καλεί και τις ημέρες μετά το έγκλημα μέχρι τη σύλληψή του. Και όπως αναφέρει η ίδια "Έπαθα σοκ όταν κατάλαβα ότι με έψαχνε μετά το έγκλημα. Δεν το περίμενα να γίνουν όλα αυτά".

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται προκειμένου να καταφέρουν να ρίξουν φως στις πιο λεπτές πτυχές της προσωπικότητας των δύο κατηγορουμένων, που όπως φαίνεται προσέγγιζαν και άλλες κοπέλες με τις ίδιες προθέσεις.

Πηγή: news247.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση