ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκαριστικό: Σκότωσε τη σύντροφο του και ανέβασε φωτογραφίες στο διαδίκτυο

Μετά από ανθρωποκυνηγητό η αστυνομία συνέλαβε το δράστη

Σοκ στις ΗΠΑ όπου η αστυνομία, έπειτα από ανθρωποκυνηγητό, συνέλαβε την David Kalac στο Wilsonville του Όρεγκον.

Ο άνδρας κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του.

Όπως αναφέρει η Huffington Post, οι αρχές αναζητούσαν τον 33χρονο άνδρα, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για το στραγγαλισμό της 30χρονης Amber Lynn Coplin.

Έπειτα από ανθρωποκυνηγητό με τις αρχές, ο Kalac συνελήφθη τελικά και οδηγήθηκε, σε αστυνομικό τμήμα.Σύμφωνα με τις αρχές, φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος αναρτήθηκαν σε γνωστή ιστοσελίδα, ενώ ο δράστης καλούσε την αστυνομία να τον «βρει και να τον σκοτώσει». Στις εικόνες φαινόταν το άψυχο, γυμνό σώμα της άτυχης γυναίκας, ενώ διακρίνονταν τα σημάδια από το στραγγαλισμό. Μάλιστα τις σοκαριστικές φωτογραφίες συνόδευε το κυνικό μήνυμα «τελικά είναι πιο δύσκολο να στραγγαλίσεις κάποιον απ' ό,τι στις ταινίες». Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως οι φωτογραφίες -οι οποίες έχουν εν τω μεταξύ διαγραφεί- ήταν αυθεντικές.

Φτάνοντας στο διαμέρισμα, η αστυνομία βρήκε την σορό της γυναίκας στο κρεβάτι της. Δίπλα στο κεφάλι της βρισκόταν το δίπλωμα οδήγησής της με τη λέξη «νεκρή» γραμμένη πάνω του, στα στόρια είχε γραφτεί «άσχημα νέα» και σε μία φωτογραφία το μήνυμα «αυτή με σκότωσε πρώτα».

Ο ίδιος ο γιος της δεν αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή την πρώτη φορά που την είδε στο κρεβάτι μετά το θάνατό της, νομίζοντας πως κοιμόταν. Πήγε στο σχολείο, γύρισε το απόγευμα της Τρίτης και τότε συνειδητοποίησε, όπως είπε στην αστυνομία τι είχε συμβεί, αναφέροντας επίσης πως την είχε άκουσε τη Δευτέρα το βράδυ να μαλώνει με το σύντροφό της.

Οι αρχές δεν έχουν δώσει περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα, ωστόσο υποψιάζονται ότι ο Kalac ήταν εκείνος που ανέβασε τις φωτογραφίες του θύματος στο διαδίκτυο.

Ο ύποπτος έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, αναφέρει η Huffington Post, ενώ η Coplin ήταν μητέρα 4 παιδιών.

Πηγή: dokari.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X