ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκαριστικό: Άργησε να του πλύνει το αμάξι και τον σκότωσε με μία γροθιά (vid)

Έγινε έξαλλος ο οδηγός - Σκληρές εικόνες

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έπιασαν οι κάμερες ενός σταθμού αυτοκινήτων στην πόλη Στουπίνο κοντά στη Μόσχα. Δύο σχετικά κουρασμένοι υπάλληλοι, όπως αναφέρει η Daily Mail, είχαν παραλάβει ένα αυτοκίνητο για πλύσιμο.

Αργούσαν πολύ, όμως, να πλύνουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο οδηγός να γίνει έξαλλος. Τα νεύρα του, μάλιστα, έφτασαν μέχρι το φόνο. Οι λεπτομέρειες της ιστορίας, ωστόσο, είναι αυτές που σοκάρουν.

Ο πραγματικός λόγος που ο οδηγός έφτασε στο σημείο να χτυπήσει τους υπαλλήλους ήταν γιατί ο ένας από αυτούς άργησε να… αντιδράσει όταν του είπε «θέλω να πλύνεις το αμάξι».

Πρώτα πλησιάζει τον έναν άνδρα κι αρχίζει να του φωνάζει. Χωρίς να προλάβει ν' αντιδράσει, του ρίχνει μία μπουνιά κι εκείνος πέφτει κάτω σαν χαρτί. Η γροθιά ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος υπάλληλος μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο.

Μετά τον πρώτο, γύρισε την πλάτη του και ρίχνει μπουνιά και στον δεύτερο εργαζόμενο. Ο δεύτερος μπορεί να τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο είναι εκτός κινδύνου. Στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail τα πλάνα είναι σκληρά και στο τέλος φαίνεται ο δράστης να μιλά στην αστυνομία, αποδεχόμενος το έγκλημα που διέπραξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση