ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκαριστικό: Ακροβάτης πέφτει από ύψος 12 μέτρων (vid)

Έκανε βουτιά στο κενό την ώρα της παράστασης

Βίντεο κατέγραψε την στιγμή που μία ακροβάτης πέφτε στο έδαφος μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών όταν «στράβωσε» η εναέρια βουτιά.

Η καλλιτέχνης Γιούλια Τικάεβα νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας με «σοβαρά τραύματα στο κεφάλι» όταν έπεσε στο έδαφος μετά από μια θεαματική φιγούρα.

Τα παιδιά και οι γονείς τους που παρακολουθούσαν την παράσταση, κοίταζαν με τρόμο καθώς έπεσε με το κεφάλι από ύψος αντίστοιχο με μια τετραώροφη πολυκατοικία και προσγειώθηκε στο δάπεδο στο Γκόμελ της Λευκορωσίας.

Η 20χρονη μεταφέρθηκε αναίσθητη μετά την πτώση από ύψος 12 μέτρων. Έχει ένα μεγάλο πρήξιμο στο κεφάλι αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς «δεν έχουν σπάσει οστά».

Ένας εκπρόσωπος του τσίρκου δήλωσε: «Η Γιούλια εξακολουθεί να λαμβάνει ιατρική περίθαλψη. Ο σκελετός της είναι άθικτος, δεν υπάρχονυ καθόλου κατάγματα. Έχει αιμάτωμα στο κεφάλι, αλλά οι γιατροί μέχρι στιγμής, λένε πως δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση. Ο χρόνος θα δείξει».

Ένα μέλος του κοινού δήλωσε: «Η Γιούλια πετούσε από τα χέρια του ενός καλλιτέχνη σε έναν άλλον. Άγγιξε μόνο τα χέρια του και έπεσε. Φαινόταν πως θα έπεφτε πάνω στο δίχτυ ασφαλείας, αλλά μόνο το άγγιξε και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος. Όλοι οι θεατές μείναμε άναυδοι. Στεκόταν εκεί και δεν κουνιόταν. Ένας ακροβάτης έδειξε με τα χέρια του πως η παράσταση μόλις είχε τελειώσει. Τότε τα φώτα έσβησαν τελείως και η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο».

 Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση