ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ στη Ρωσία: Προσκάλεσε γυναίκα σπίτι του και της έφαγε τα αφτιά και τη μύτη

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στη Ρωσία

Τη «δόξα» του ζευγαριού των Ρώσων κανιβάλων που είχαν βρεθεί στα διεθνή πρωτοσέλιδα πριν από μερικές εβδομάδες φαίνεται πως ζήλεψε ένας συμπατριώτης τους, ο οποίος προσκάλεσε μια γυναίκα που είχε βγει ραντεβού στο σπίτι του, μόνο και μόνο για... να τη φάει.

Ο Ανατόλι Εσκόφ είχε γνωρίσει την 41χρονη νοσοκόμα Ιρίνα Γκοντσάρ σε έναν ιστότοπο γνωριμιών. Μετά από λίγες συνομιλίες online το ζευγάρι αποφάσισε να συναντηθεί από κοντά. Αφού πέρασαν ένα ρομαντικό απόγευμα στην πόλη Κουργκάν, στην κεντρική Ρωσία, ο Ανατόλι προσκάλεσε την Ιρίνα σπίτι του, και η γυναίκα δέχτηκε, γοητευμένη από την προσωπικότητα που της είχε δείξει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ωστόσο, φτάνοντας στο διαμέρισμα του, ο Ανατόλι άρχισε να αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο, εκείνο του τέρατος. Αφού σέρβιρε αρκετό αλκοόλ στην άτυχη γυναίκα για να τη μεθύσει, άρχισε να την χτυπά μέχρι που την έριξε αναίσθητη.

Στη συνέχεια την έδεσε με ένα καλώδιο και άρχισε να βυθίζει τα δόντια του στη σάρκα της, τραβώντας μεγάλες δαγκωνιές ενώ εκείνη ούρλιαζε.

Στη συνέχεια ο 45χρονος, που πιστεύεται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, προσπάθησε να στραγγαλίσει το τρομοκρατημένο και ματωμένο θύμα του. Ωστόσο, λόγω του αίματος ο λαιμός της γλιστρούσε και δεν τα κατάφερε.

Έτσι συνέχισε να ξεσκίζει το πρόσωπό της με τα δόντια του, δαγκώνοντας και κόβοντας τα αφτιά, τη μύτη και τα ακροδάχτυλά της. Ο βασανισμός κράτησε σχεδόν τέσσερις ώρες, μέχρι τη στιγμή που κάποιος γείτοντας ακούγοντας τα ουρλιαχτά κάλεσε την αστυνομία.

Το περιπολικό που κατέφτασε έσωσε τη γυναίκα πραγματικά από το χείλος του θανάτου, αφού είχε αιμορραγούσε ακατάσχετα από τις πληγές της και είχε ήδη δύο σπασμένα πλευρά από τα χτυπήματα.

Η αιματηρή επίθεση έχει προκαλέσει σάλο στη Ρωσία, αφού σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο διεστραμμένος κανίβαλος μετά τη σύλληψή του φέρεται να αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση του στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, εκπρόσωπος της ρωσικής αστυνομίας επιβεβαίωσε το περιστατικό χωρίς ωστόσο να απαντήσει εάν ο Ρώσος «Χάνιμπαλ Λέκτερ» είναι αυτή τη στιγμή ελεύθερος ή όχι.

protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X