ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκ! Ο πατέρας προσπάθησε να στραγγαλίσει και να κάψει την κόρη για ένα sms (Vid)

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις

Ένα δράμα εκτυλίχθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες του διαμερίσματος στην Πετρούπολη, όπου η Πυροσβεστική κλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 30 Αυγούστου να σβήσει τη φωτιά που είχε ξεσπάσει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος πατέρας προσπάθησε να στραγγαλίσει πρώτα και στη συνέχεια να κάψει ζωντανή την κόρη του, βάζοντας φωτιά στο διαμέρισμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πριν βάλει φωτιά, χτύπησε την κοπέλα, η οποία νοσηλεύεται σε βαρύτατη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή της.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 18χρονη κοπέλα έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα της ζητώντας της να μην επιστρέψει στο σπίτι, καθώς ο πατέρας εξακολουθούσε ένα έχει βίαιη συμπεριφορά.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει και η μητέρα ζούσε σε νησί του Ιονίου με το γιο, ενώ η κοπέλα που σπούδαζε, έμενε με τον πατέρα.

Το μήνυμα προκάλεσε την οργή του πατέρα.

Η 18χρονη φέρεται να έγραψε προς τη μητέρας της: «Μην τολμήσεις να γυρίσεις πίσω. Αυτός δεν θα αλλάξει ποτέ» και όταν ο 55χρονος το είδε, βγήκε εκτός εαυτού.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο πατέρας ήθελε να δολοφονήσει το παιδί και η φωτιά ήταν μέρος του σχεδίου του για να καλύψει τα ίχνη του.  

Δείτε το βίντεο με όλες τις σοκαριστικές αποκαλύψεις όπως προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha:

 

Πηγή:newsbomb 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X