ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκληρό βίντεο: Σφάγιασαν κατά λάθος 15χρονο στην μέση του δρόμου (Vid)

Συνελήφθησαν οι πέντε από τους έξι υπόπτους

Από... λάθος έχασε τη ζωή του ένας 15χρονος στο Μπρονξ όταν δέχθηκε την επίθεση πέντε μελών μιας συμμορίας που τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου την περασμένη Τετάρτη.

Η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη των πέντε εκ των έξι συνολικά εμπλεκομένων στην άγρια δολοφονία που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας.

Αστυνομικές πηγές είπαν ότι πρόκειται για μια δολοφονία που έγινε όταν οι δράστες μπέρδεψαν τον άτυχο Λεσάντρο Γκουζμάν-Φελίζ με κάποιο άλλο πρόσωπο που εμπλέκεται σε κάποιο sex tape χωρίς να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες είναι μέλη της δομινικανής συμμορία Τρινιτάριος. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό μόνο το όνομα ενός 19χρονου, του Κέβιν Αλβάρεζ, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορία ανθρωποκτονίας σε δεύτερο βαθμό.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας είναι σοκαριστικό καθώς ξεκινά με τη στιγμή που ένας εκ των τεσσάρων δραστών τραβάει τον 15χρονο.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι τέσσερις δράστες - ένας εκ των οποίων κρατάει ματσέτα - αρχίζουν να μαχαιρώνουν ανηλεώς τον 15χρονο με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τη ζωή του λίγο αργότερα από ακατάσχετη αιμορραγία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 15χρονος μετά την επίθεση που δέχθηκε σηκώθηκε όρθιος και τρεκλίζοντας προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια από κάποιο διερχόμενο οδηγό χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός Λεσάντρο είχε δεχθεί πολλά χτυπήματα με μαχαίρια με το σοβαρότερο να είναι ένα στο λαιμό του.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X