ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκληρό βίντεο - Η στιγμή της έκρηξης που σκότωσε Αμερικανούς στρατιώτες

Οι στρατιώτες βρήκαν φρικτό θάνατο, ενώ εκτελούσαν περιπολία

Μέλη των δυνάμεων των ΗΠΑ σκοτώθηκαν σε έκρηξη που σημειώθηκε χθες, Τρίτη, στη βόρεια Συρία, ανέφερε σε ένα τουίτ ο υπό την ηγεσία των ΗΠΑ συνασπισμός εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.

"Μέλη των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ σκοτώθηκαν στη διάρκεια έκρηξης ενώ πραγματοποιούσαν περιπολία ρουτίνας στη Συρία σήμερα. Εξακολουθούμε να συλλέγουμε πληροφορίες και θα ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα."

Τοπικοί αξιωματούχοι και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφεραν πως η έκρηξη σημειώθηκε στην πόλη Μανμπίτζ την ώρα που η περίπολος περνούσε έξω από ένα εστιατόριο κοντά στη κύρια αγορά της πόλης.

Στις ΗΠΑ, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς δήλωσε πως ο "Πρόεδρος έχει ενημερωθεί πλήρως (για την επίθεση στη Μανμπίτζ) και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση στη Συρία".

Σκληρό βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου

Κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης κατέγραψαν την στιγμή που κόβει την ανάσα, σε ένα βίντεο για γερά στομάχια. Η στιγμή της έκρηξης σοκάρει, καθώς οι φλόγες της περικυκλώνουν περαστικούς, οι οποίοι πέφτουν στο έδαφος.

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση