ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Shutdown στην ευρωπαϊκή βιομηχανία ερωτικών ταινιών

Πρωταγωνιστής βρέθηκε θετικός στον HIV

"Στον πάγο" έχει μπει τις τελευταίες μέρες η βιομηχανία πορνό στην Ευρώπη μετά την γνωστοποίηση ότι ορισμένοι πρωταγωνιστές βρέθηκαν θετικοί στον ιό HIV.

Το θέμα έσκασε σαν βόμβα στις 14 Φεβρουαρίου, όταν δημοσιοποιήθηκε ότι ένας από τους πλέον γνωστούς ηθοποιούς με έδρα την Ισπανία, διαγνώστηκε με τον συγκεκριμένο ιό. Αποτέλεσμα ήταν όλες οι παραγωγές πορνογραφικών ταινιών στην Ευρώπη να σταματήσουν. Εκτός από τον συγκεκριμένο πρωταγωνιστή, στον ιό φέρονται να έχουν εκτεθεί εννέα ακόμα συνάδελφοί του.


Πούλησε την «αγνότητα» της 2,3 εκα. για να κάνει... «περήφανη» τη μάνα της! (pics)


Σε ανακοίνωση της μια ομάδα παραγωγών ταινιών πορνό της Ευρώπης ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός που βρέθηκε θετικός αλλά και οι υπόλοιποι εννέα μπήκαν σε "καραντίνα" όταν έγινε γνωστό το θέμα και δεν συμμετείχαν στα γυρίσματα. Σημειώνεται, επίσης, ότι το shutdown είναι το πρώτο που καταγράφεται στην ευρωπαϊκή βιομηχανία πορνό λόγω του ιού HIV.


Νόμιζαν ό,τι έσωσαν έναν σκύλο... αλλά αποδείχθηκε άγριος λύκος (pics)


Παρ΄ όλα αυτά, ηχογράφηση που κυκλοφορεί και στην οποία φέρεται να ακούγεται ένας Γάλλος μεγαλοπαραγωγός, αναφέρεται ότι δεν πρόκειται να τηρήσει την διακοπή των δραστηριοτήτων και θα συνεχίσει να γυρίζει κανονικά ταινίες.

Το εν λόγω ηχητικό ανέβηκε στα social media από την πρωταγωνίστρια Mia Wallace:

 

Την ίδια ώρα άνθρωπος που γνωρίζει εκ των έσω τα πράγματα είπε στο Unilab ότι μέσα σε 12 μήνες υπήρξαν τέσσερα γνωστά κρούσματα σύφιλης, τα οποία ορισμένοι παραγωγοί και μάνατζερ προσπάθησαν να καλύψουν.

Πηγή: news247

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X