ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σέξι Ρωσίδα ταχυδρόμος διανέμει γράμματα με το άλογο

Η συγκεκριμένη Ρωσίδα έχει κατακτήσει δύο εκατομμύρια οπαδούς

Πρόσωπο της διαδικτυακής πλατφόρμας συναλλαγών AliExpress έχει γίνει μία Ρωσίδα ταχυδρόμος που κάνει διανομή των γραμμάτων σε χωριά γύρω από τη Μόσχα με το άλογό της.

Η συγκεκριμένη Ρωσίδα έχει κατακτήσει δύο εκατομμύρια οπαδούς στην Κίνα μετά από ένα ντοκιμαντέρ για τη δουλειά της που προβλήθηκε σε ένα κινεζικό κανάλι.

Η Μαρία Ρούμπτσοβα από τη Μόσχα μετακόμισε στα προάστια της πρωτεύουσας για να εργαστεί για την Ρωσική Ταχυδρομική Υπηρεσία το 2015. Τώρα, η 24χρονη παραδίδει την αλληλογραφία σε 8 χωριά της περιοχής της. Σε αντίθεση με άλλους ταχυδρόμους, δεν πάει με τα πόδια ή με ποδήλατο αλλά χρησιμοποιεί το μαύρο της άλογο, που ονομάζεται Cosmos για να κάνει τις παραδόσεις της.

«Η νεαρή γυναίκα εντυπωσίασε τους αξιωματούχους της κινεζικής εταιρείας (AliExpress)... Όταν το ντοκιμαντέρ για την καταπληκτική ταχυδρόμο, προβλήθηκε στην Κίνα, κέρδισε σχεδόν δύο εκατομμύρια οπαδούς» δήλωσε η Ρωσική Ταχυδρομική.

Ένα δημοσίευμα για την ταχυδρόμο με το άλογο που γυρίστηκε από το τηλεοπτικό σταθμό CGTN της Κίνας προβλήθηκε τον Οκτώβριο. Το κανάλι ανέφερε πως το 90% των δεμάτων που παραδίδει η Μαρία προέρχεται από κινεζικά ηλεκτρονικά καταστήματα. Η ιππέας – ταχυδρόμος ήταν επίσης φιλοξενούμενη στην εκδήλωση του Global Shopping Festival που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Είμαι σίγουρη πως δε θα πάρω μόνο ευχάριστες εντυπώσεις από την Κίνα, αλλά θα λάβω και νέες συμβουλές για το πώς οργανώνεται το ηλεκτρονικό εμπόριο» δήλωσε η Ρούμπτσοβα πριν από το ταξίδι της.

Εκτός από τ δουλειά της, η Μαρία φροντίζει για δύο άλογα, ένα μοσχάρι, κατσίκες, πάπιες, κότες και τρία σκυλιά.

Η AliExpress, η οποία ανήκει στον κινεζικό διαδικτυακό λιανοπωλητή Alibaba, είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος αγορών στη Ρωσία, με μηνιαία πελατειακή βάση εκτιμώμενη σε 15 εκατομμύρια άτομα. Η εταιρεία έχει προσελκύσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια διεθνει αγοραστές από τότε που ξεκίνησε το 2010, σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιχειρησιακής μονάδας, Ντάι Σαν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση