ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε κακή κατάσταση η σορός της 20χρονης Sinead

Θρίλερ στην Κεφαλονιά με την 20χρονη Αυστραλή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ της υπόθεσης θανάτου της Sinead McNamara η οποία βρέθηκε κρεμασμένη στο πίσω μέρος της θαλαμηγού του Μεξικανού κροίσου Alberto Baillères, την περασμένη εβδομάδα στην Κεφαλονιά, εκεί που βρισκόταν αγκυροβολημένο το πολυτελές σκάφος.

Η μητέρα και η αδερφή της άτυχης 20χρονης βρίσκονται στην Ελλάδα, εδώ και λίγα 24ωρα προκειμένου να παραλάβουν τη σορό της Sinead και να επιστρέψουν στην Αυστραλία. Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα δώσουν περισσότερα στοιχεία για το θάνατο της 20χρονης. Εντωμεταξύ σύμφωνα με την Daily Mail ο ιατροδικαστής συμβούλεψε τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας να επισκεφθούν το νεκροτομείο λέγοντας ότι «δεν θα έπρεπε να τη δούν σε αυτή την κακή κατάσταση».

Την ίδια στιγμή οι Λιμενικές αρχές στην Κεφαλονιά έχουν σχηματίσει δικογραφία με τις καταθέσεις των μελών του πληρώματος που βρίσκονταν τη μοιραία νύχτα στο σκάφος, αλλά και το διάρκειας λίγων λεπτών βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του σκάφους που δείχνουν τι ακριβώς συνέβη ξημερώματα Τετάρτης 29 Αυγούστου όταν και εντοπίστηκε η 20χρονη κοπέλα κρεμασμένη στο πίσω μέρος της θαλαμηγού, από τον υπεύθυνο ασφαλείας του σκάφους.

Να υπενθυμίσουμε ότι η θαλαμηγός Mayan Queen IV του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου έφθασε στο λιμάνι του Αργοστολίου την Τρίτη το απόγευμα 28 Αυγούστου. Λίγες ώρες αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβάτες του σκάφους αναχώρησαν από το πλοίο με προορισμό το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς απ’όπου έφυγαν με ιδιωτικό αεροσκάφος. Ξημερώματα Τετάρτης και συγκεκριμένα λίγα λεπτά πριν από τις 2 βρέθηκε η 20χρονη κοπέλα από την Αυστραλία κρεμασμένη έχοντας περασμένο ένα σχοινί γύρω από το λαιμό της στο πίσω μέρος της θαλαμηγού.

Η υπόθεση του θανάτου της Sinead McNamara είναι πρώτο θέμα στα Μέσα της Αυστραλίας πολλά από τα οποία στέκονται στις φωτογραφίες και στα όσα ανέφερε το άτυχο κορίτσι στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media προσπαθώντας να σκιαγραφήσουν την προσωπικότητά της.

Μάλιστα εκείνο το μήνυμα που είχε γράψει πριν από λίγες ημέρες και ενώ βρισκόταν στο Μοναστηράκι στο Λασίθι της Κρήτης και ανέφερε: «Το κεφάλι μου είναι έτοιμο να εκραγεί σήμερα. Πήγαινέ με πίσω σε αυτό όπου η μόνη μου ανησυχία είναι να μη σπάσει το κρανίο μου» μαζί με emojis ενός ηφαιστείου, ενός ανεμοστρόβιλου και μιας βελόνας με αίμα να στάζει από αυτήν, κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον των Μέσων της Αυστραλίας που αναφέρθηκαν στον ξαφνικό θάνατο της άτυχης κοπέλας.

Πηγή: protothema.gr 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X