ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε ιδιωτικό ψυχοθεραπευτήριο η Αθηνά μετά τον γάμο του Αλβάρο

Ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Αθηνά Ωνάση, που σύμφωνα με δημοσιεύματα εισήχθη σε ιδιωτικό ψυχοθεραπευτήριο στο Βέλγιο. Η χρυσή κληρονόμος φαίνεται πως δέχθηκε έντονη ψυχολογική πίεση μετά τον γάμο του πρώην συντρόφου της, τον οποίο παρακολούθησε λεπτομερώς στα social media.

Η Ωνάση επίσης πληροφορήθηκε τη «δηλητηριώδη» ανάρτηση της νέας πλέον συζύγου του Αλβάρο, Ντενίζ, «Ευλογημένοι και προστατευμένοι», που είχε αποδέκτη την ίδια.

Παντρεύεται ο Αλβάρο! Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Αθηνά Ωνάση...

Επιπλέον, αυτό που κάνει ακόμα δυσκολότερη την ψυχολογική κατάσταση της Αθηνάς είναι η κόρη του Αλβάρο, Βίβιαν, την οποία η ίδια μεγάλωνε με πολλή αγάπη προσφέροντάς της όλα τα εφόδια λες και ήταν δικό της παιδί. Μετά τον χωρισμό της με τον Αλβάρο, η μικρή τής μίλησε με πολύ σκληρά λόγια, λέγοντάς της πως δεν την ένιωσε ποτέ σαν πραγματική μητέρα της και δηλώνοντας πως δεν θέλει να έχουν καμία επικοινωνία.

Πάντως,ο φιλικός κύκλος της Αθηνάς συνδυάζει την αντίδραση της χρυσής κληρονόμου με την συμπεριφορά της μητέρας της, Χριστίνας Ωνάση, μετά το διαζύγιο της από τον Τιερί Ρουσέλ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αλβάρο κάνει ντόλτσε βίτα, απολαμβάνοντας μαζί με την σύζυγό του τον μήνα του μέλιτος.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος ιππέας και η Ντενίζ Σεβέρο βρίσκονται στην Κροατία, όπου απολαμβάνουν ρομαντικές στιγμές κάνοντας βόλτα με το πολυτελές σκάφος και βουτιές στη θάλασσα, ανεβάζοντας τα ενσταντανέ στο Instagram.

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X