ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε άθλια κατάσταση ο Μπεν Άφλεκ (pics)

Μπαίνει ξανά για αποτοξίνωση

Τις τελευταίες ημέρες, ο Μπεν ‘Αφλεκ απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, εξαιτίας του ξαφνικού χωρισμού του με την Λίντσεϊ Σούκους. Αλλά και με την αποκάλυψη ότι βγαίνει με το 22χρονο μοντέλο του Playboy, Σόνα Σέξτον. Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις είναι δυσάρεστες και οι εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, απλά θλιβερές.

Ο Άφλεκ σε κακή κατάσταση κάθεται στο πίσω κάθισμά του αυτοκινήτου της Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία γι’ ακόμη μία φορά τον πηγαίνει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Αυτή, μάλιστα, είναι η τρίτη απόπειρα του ηθοποιού να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, αλλά κανείς δεν ξέρει, αν θα αποδειχθεί και η…. φαρμακερή. Κι αυτό διότι ο πετυχημένος ηθοποιός, ενώ συχνά δίνει υποσχέσεις στην πρώην σύζυγο του, αλλά και στον εαυτό του, ότι θα προσπαθήσει και θα τα καταφέρει, στο τέλος, τις αθετεί.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Τζένιφερ Γκάρνερ μάζεψε στην κυριολεξία τον πρώην της, ο οποίος κατέρρευσε μετά από ένα έξαλλο πάρτι διαρκείας με την 22χρονη νέα σύντροφό του. Μάλιστα, η ηθοποιός χρειάστηκε να τον παρακαλέσει για να την ακολουθήσει και να πάνε μαζί σε κέντρο απεξάρτησης στο Μαλιμπού. Τελικά, ο Άφλεκ πείστηκε, ενώ η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που η Γκάρνερ τον πηγαίνει στην κλινική. Όπως αναφέρεται μαζί τους ήταν η δικηγόρος της, ενώ ο Μπεν ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και κρατούσε μαζί του τη Βίβλο.

Όπως αναφέρει το US Weekly, που επικαλείται πηγή κοντά στον διάσημο ηθοποιό, για την κατάρρευσή του φταίει ο χωρισμός του με την Σούκους. Το ζευγάρι χώρισε την περασμένη Δευτέρα και αυτό τού στοίχισε, διότι αγαπούσε και θαύμαζε πολύ την 38χρονη παραγωγό. Ωστόσο, το σενάριο ότι ήπιε για να ξεχάσει, έχοντας στην παρέα του την άτακτη Σόνα Σέξτον, δεν πείθει και πολλούς. Άλλωστε, λίγες ώρες πριν την κατάρρευσή του, ο φακός τον είχε απαθανατίσει να κάνει βόλτες με το αυτοκίνητό του, παρέα με το νεαρό μοντέλο.

Όπως και να έχει, ο Μπεν Άφλεκ καλείται να δώσει ακόμη μία «μάχη» με τον αλκοολισμό και όλοι εύχονται, αυτή τη φορά να τα καταφέρει. Επίσης, γι’ ακόμη μία φορά, η Τζένιφερ Γκάρνερ στέκεται στο πλευρό του πατέρα των παιδιών της και στην Αμερική δεν έχουν παρά να τής αναγνωρίσουν την καλοσύνη και την ωριμότητα που δείχνει. Αν και πολλοί περιμένουν να δουν τι αντίκτυπο θα έχει ο εθισμός του Άφλεκ στην έκδοση του διαζυγίου τους, που αναμένεται να βγει το επόμενο διάστημα. Και ίσως, λένε, η παρουσία της δικηγόρου της Γκάρνερ, να σημαίνει κάτι παραπάνω.

Πηγή: newsbeast.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X