ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρώσος Υπουργός ημίγυμνος σε αυτοκίνητο με προκλητική ξανθιά (Vid)

Η γυναίκα με ανοιχτό κορμάκι κι εκείνος με το εσώρουχο

Κάποιες φορές, ίσως και από δημοσιογραφική… υπερβολή, λέμε πως κάποιος τυχαίος αστυνομικός έλεγχος, έβγαλε «λαβράκι». Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος υπερβολής! Για την ακρίβεια μπορεί να λέμε και λίγα δεδομένου πως όχι απλά έβγαλε «λαβράκι» αλλά πυροδότησε πολιτικό σκάνδαλο στην περιοχή Saratov της Ρωσίας.

Η αστυνομία ανακάλυψε έναν τοπικό υπουργό, τον Aleksandr Viskrebentsev και μια νεαρή υπάλληλο σε κατάσταση μέθης και γυμνούς μέσα σε ένα κρατικό αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της 25ης Μαΐου, όταν η Τροχαία σταμάτησε ένα όχημα που κινούνταν έχοντας ανοιχτούς τους προβολείς. Πίσω από το τιμόνι, βρισκόταν μια γυναίκα φορώντας ένα ανοιχτό κορμάκι, ενώ ένας άνδρας με μόνο ένα μπλουζάκι και το εσώρουχό του κοιμόταν στο πίσω κάθισμα. Και οι δύο βρίσκονταν σε εμφανή κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με το Russian Today, η γυναίκα ονόματι Maria Mischenko προσπάθησε να ξυπνήσει τον συνεπιβάτη κουνώντας το πόδι του αποκαλώντας τον «Σάσα, Σάσα» (συντομία για το Aleksandr), απειλώντας τους αστυνομικούς ότι θα έβρισκαν αρκετά «προβλήματα» όταν θα ξυπνούσε.

Ο άντρας τελικά ανέκτησε τις αισθήσεις του και παρέδωσε τα χαρτιά του κρατικού οχήματος. Αποδείχθηκε ότι ήταν ο υπουργός οικονομικών της περιοχής Saratov, Aleksandr Viskrebentsev, ο οποίος, σύμφωνα με το υπουργείο, βρισκόταν σε διακοπές μέχρι το τέλος του μήνα. Μάλιστα, ζήτησε από τους ένστολους αναπτήρα ώστε να καπνίσει ένα τσιγάρο μετά τον ύπνο.

Το σκανδαλώδες υλικό πυροδότησε έρευνα για την υποτιθέμενη κακή χρήση του κρατικού οχήματος. Εάν προκύψει ότι ο Viskrebentsev διέταξε την Mischenko να οδηγήσει τότε και οι δύο αξιωματούχοι θα χάσουν τις άδειες οδήγησης τους.

Πηγή: newsbeast.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση