ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ροδόπη: Σπασμένα οστά στο σώμα της 63χρονης τουρίστριας

Μεγάλα τμήματα του σώματός της δεν έχουν εντοπιστεί

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή, Νίκου Κιφνίδη, ο οποίος εξέτασε το διαμελισμένο σώμα της 63χρονης τουρίστριας, Σίλια Λόις Χόλινγκγουορθ, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο από την επίθεση, πιθανώς, λύκων, στη Μαρώνεια Ροδόπης.

Όπως ανέφερε στο Associated Press, o ιατροδικαστής, και τα δύο μηριαία οστά της Βρετανίδας βρέθηκαν διαμελισμένα, μάλλον από τις δαγκωματιές των άγριων ζώων, ενώ μεγάλα τμήματα του σώματός της δεν έχουν εντοπιστεί. Ωστόσο, κτηνίατρος που παρέστη στην νεκροτομή, εξέφρασε την άποψη ότι οι σκύλοι ή τα τσακάλια δεν μπορούσαν να επιφέρουν τέτοια πλήγματα στο σώμα της.

Ωστόσο, ο κ. Κιφνίδης, καταλήγει στο ότι ο θάνατός της προήλθε από επιθέσεις ζώων, συμπέρασμα στο οποίο συντείνει και το γεγονός ότι η άτυχη 63χρονη είχε τηλεφωνήσει στον αδερφό της για να του πει ότι δεχόταν επίθεση από σκυλιά. Ως εκ τούτου, το μικρό ενδεχόμενο η Βρετανίδα να δέχθηκε επίθεση από άνθρωπο, απομακρύνεται.

Για την εξακρίβωση των αιτίων του θανάτου της, θα γίνουν αναλύσεις και στις τρίχες ζώου που βρέθηκαν πάνω στο άψυχο σώμα της, προκειμένου να διαφανεί τι ζώο ή ζώα της επιτέθηκαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση