ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Ράγισαν καρδιές στο 40ημερο μνημόσυνο της οικογένειας Χερουβείμ

Ξεκληρίστηκε η οικογένεια από τη φονική πυρκαγιά

Σαρανταήμερο μνημόσυνο στη μνήμη της οικογένειας Χερουβείμ τελέστηκε σήμερα στο Νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης.

Συγγενείς, φίλοι, γείτονες αλλά και εκπρόσωποι της δημοτικής Αρχής που βρέθηκαν σήμερα εκεί δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πώς ξεκληρίστηκε η οικογένεια από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Οι πεντάχρονες δίδυμες Εβελίνα και Μαρίλια, όπως και η μητέρα τους, τεχνολόγος-ακτινολόγος Βασιλική Χερουβείμ, αλλά και η γιαγιά τους Ευπραξία που βρέθηκαν απανθρακωμένες λίγα μέτρα από την πόρτα του σπιτιού τους στο Μάτι είναι μία από τις ιστορίες που συγκλόνισαν την ελληνική κοινωνία.

Οι τέσσερις γυναίκες προσπάθησαν να ξεφύγουν από τις φλόγες, φεύγοντας από το σπίτι τους. Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι οι ίδιες έχασαν τη ζωή τους, ενώ το σπίτι δεν κάηκε, αλλά υπέστη σοβαρές ζημιές.

Όπως είχε γίνει τότε γνωστό η ατυχη Βασιλική κάθε καλοκαίρι ζητούσε απόσπαση στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας για να είναι κοντά στη μητέρα της αλλά και για να μπορούν τα παιδιά της να απολαμβάνουν τα μπάνια τους.

Η «μαύρη» Δευτέρα ήταν η πρώτη μέρα στην εργασία της άτυχης γυναίκας, καθώς ξεκινούσε η τρίμηνη μετακίνησή της από το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι όπου υπηρετούσε.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X