ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ραγδαίες εξελίξεις με την άγρια δολοφονία της Δώρας

Ο ένας κρατούσε και ο άλλος μαχαίρωνε το κορίτσι

Ο ένας μάλλον την κρατούσε και ο άλλος μαχαίρωνε το κορίτσι. Μέσα στο μπουφάν μάλλον έψαχναν τα στικάκια της δουλειάς της». Ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού Δώρα Ζέμπερη που δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο Α νεκροταφείο Αθηνών ξεσπά για τον άδικο χαμό της κόρης του.

Ο Μανώλης Σοροπίδης δεν τη σκότωσε μόνος και τονίζει πως σκοπός της ζωής του είναι «να βρω ποιος και γιατί σκότωσε το κορίτσι».

Ο πατέρας της Δώρας κάνει έκκληση στις δικαστικές Αρχές για να διαλευκανθεί η υπόθεση δολοφονίας της κόρης του

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Δικαιοσύνη για όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα. Για τη βοήθεια που προσέφερε και που πιάστηκε ο δολοφόνος» λέει αρχικά ο πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη και εκφράζει την πεποίθηση «ότι δεν ήταν μόνος του. Υπάρχουν δύο DNA. Ο ένας μάλλον την κρατούσε και ο άλλος μαχαίρωνε το κορίτσι. Μέσα στο μπουφάν μάλλον έψαχναν τα στικάκια της δουλειάς της».

Ο πατέρας της Δώρας παρακαλεί τη Δικαιοσύνη να διαλευκάνει τα συγκεκριμένα στοιχεία «και ιδίως τον κ. Χασιώτη που κάνει αυτή τη δουλειά. Είναι ένας άριστος επιστήμονας και τον ευχαριστώ πάρα πολύ».

Ο κ. Ζέμπερης επιμένει μιλώντας στο STAR πως η δολοφονία της Δώρας έχει να κάνει με το αντικείμενο της εργασίας της, καθώς η θανούσα ήταν εφοριακός: «Το είπα από την πρώτη στιγμή. Το κορίτσι το φάγανε από τη δουλειά. Μου είχε πει «μπαμπά με απειλούν από υποθέσεις της δουλειάς» και της είχα πει να ενημερώσει την υπηρεσία της, να παραιτηθεί και να φύγει στο εξωτερικό. Να πάρει και τα τρία παιδιά μαζί και να φύγει γιατί χώρα δεν υπάρχει, είναι πεταμένη στα βράχια».

Η Δώρα «ήταν δυνατό μυαλό και θα βοήθαγε τα αδέρφια της» επισημαίνει ο κ. Ζέμπερης και ζητά από την Δικαιοσύνη να ταυτοποιήσει τα δύο «ορφανά» DNA.

«Πιστεύω ακράδαντα πως υπάρχουν συνεργοί. Δεν μπορεί μόνος του. Δεν μπορούσε. Ήταν μια δυνατή κοπέλα 23 ετών», τονίζει ο κ. Ζέμπερης.

«Την Δώρα την έκλαψε όλη η Ελλάδα. Η Δώρα ήταν η Ελλάδα. Ήταν ένα τίμιο παιδί. Οι συνάδελφοι της μου είπαν να πάρει βραβείο τιμιότητας έστω και πεθαμένη επειδή και 50 εκατομμύρια ευρώ να έβαζες στα πόδια της, θα τα κλωτσούσε λες και ήταν σκουπίδια για να κάνει σωστά τη δουλειά της. Μου είπαν «Κύριε Ζέμπερη η κόρη σας ήταν μια κυρία»».

«Από τότε που σκότωσαν το παιδί δεν έχω κοιμηθεί. Είμαι ζωντανός-νεκρός. Όταν μου είπαν πως σκότωσαν τη Δώρα, σταμάτησε η ζωή μου. Σκοπός της ζωής μου είναι να βρω ποιος και γιατί σκότωσαν το κορίτσι», καταλήγει ο κ. Ζέμπερης.

 

Πηγή: madata 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X