ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς έγινε η απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά

Κινηματογραφικός ο τρόπος

Τρεις εύσωμοι άγνωστοι με στολές των ΕΚΑΜ πλησίασαν τον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στον Πειραιά και τον απήγαγαν. Οι δράστες τον πλησίασαν γρήγορα πριν μπει στο αυτοκίνητό του και τον έβαλαν με τη βία σε ένα όχημα μεγάλου κυβισμού φεύγοντας με ταχύτητα από το σημείο, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Η απαγωγή έγινε λίγο πριν τις 09:00 το πρωί τις Πέμπτης 27/12 αφού οι άνδρες ακινητοποίησαν άμεσα τον επιχειρηματία στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά.

Όπως ανέφερε συγγενής του απαχθέντα στην εκπομπή «Μαζί σου», η απαγωγή έγινε με κινηματογραφικό τρόπο. Σύμφωνα με τον ξάδελφο του θύματος ο 50χρονος άνδρας κατευθυνόταν προς το πάρκινγκ του σπιτιού του για να μπει στο όχημά του. Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι και τρεις από αυτούς τον πήραν σηκωτό και τον έβαλαν μέσα σε αμάξι, μπλε χρώματος και μεγάλου κυβισμού, στο οποίο περίμενε ο οδηγός.

Ο ξάδελφος του θύματος και επίσης επιχειρηματίας ανέφερε ότι ακόμη οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει ούτε με την οικογένεια, ούτε και με την αστυνομία ενώ καλεί όποιον γνωρίζει το παραμικρό και μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

«Η επιχείρησή του δεν είχε προβλήματα οικονομικά και ο ίδιος δεν είχε πάρει μέτρα αυτοπροστασίας. Δεν είχε ούτε όπλο ούτε ασφάλεια. Η εταιρεία του ασχολείται με το εμπόριο των καπνικών και των αλκοολούχων σε πρεσβείες και μεγάλα φορτηγά πλοία», σχολίασε ο ξάδελφος του θύματος.

Ο συγγενής του επιχειρηματία ξεκαθάρισε επίσης και για το αν και εφόσον ισχύουν πληροφορίες που έκαναν λόγο για παλαιότερη απόπειρα απαγωγής του επιχειρηματία ή για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην επιχείρησή του.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «δεν ισχύει η απόπειρα απαγωγής. Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ τίποτα για κάτι τέτοιο και δεν είναι θέμα που δεν θα το μάθαινα. Όσον αφορά την βομβιστική επίθεση αυτή έχει γίνει αλλά στη δική μου επιχείρηση το 2012. Το πόρισμα της αστυνομίας ένα χρόνο μετά ανέφερε ότι η βόμβα μπήκε εκ παραδρομής στη δική μας επιχείρηση».

Σύμφωνα ωστόσο με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το περιστατικό φώναζαν «ληστεία, ληστεία!», καθώς πίστευαν ότι οι άνδρες που είχαν αρπάξει τον επιχειρηματία είχαν τέτοιο σκοπό.

 

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X