ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ψάχνοντας στο δωμάτιο των γονιών της βρήκε το «πικάντικο» μυστικό τους!

Η «ανήσυχη» έφηβη και το πολύτιμο μάθημα που πήρε

Μια γυναίκα γύρω στα 30 περιγράφει την τραυματική εμπειρία που βίωσε στα 15 της, όταν αποφάσισε μια μέρα να το «παίξει» άρρωστη για να μην πάει σχολείο και να περάσει λίγες ώρες ηρεμίας στο σπίτι. Οι γονείς φυσικά απουσίαζαν και η «ανήσυχη» έφηβη αποφάσισε να τρυπώσει στο δωμάτιό τους και να ψάξει τα πράγματά τους.

«Βρήκα τον δονητή της μητέρας μου, ένα βιβλίο για τον γυναικείο οργασμό και πίσω σε ένα ντουλάπι μια στοίβα από βιντεοκασέτες. Ήταν περίεργο γιατί είχαμε μια εντυπωσιακή συλλογή από βιντεοκασέτες που ήταν τοποθετημένες με αλφαβητική σειρά στο σαλόνι. Ήλπιζα να βρω πορνό και έτσι άρχισα να τις ψάχνω. Οι περισσότερες δεν είχαν ετικέτες και σκέφτηκα πως αυτό είναι καλό σημάδι», εξιστορεί στην ιστοσελίδα mamamia.com.au.


Παρακινούμενη από την περιέργειά της, λοιπόν, πήρε τις κασέτες στο σαλόνι και άρχισε να ψάχνει το περιεχόμενό τους.

«Η τρίτη από αυτές ξεκινούσε με έναν καναπέ σε πρώτο πλάνο. Έμοιαζε πολύ με τον δικό μας καναπέ, πράγμα παράξενο. Το πλάνο ήταν μακρινό και σκοτεινό αλλά μπορούσα να διακρίνω μια γυμνή γυναίκα πάνω στον καναπέ». Η υπόθεση άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον.

«Μετά εμφανίστηκε ένας γυμνός άνδρας που βρισκόταν πίσω από την κάμερα και έκανε ρυθμίσεις. Ήταν σκοτεινά και το μόνο που διέκρινα ήταν οι σιλουέτες τους.

Στη συνέχεια άρχισαν να φιλιούνται, δεν ήταν κάτι "καυτό", αλλά ok. Μετά ο τύπος ανέβηκε πάνω στη γυναίκα και άρχισαν να κάνουν αυστηρό, ιεραποστολικό σεξ. Ήταν το λιγότερο αισθησιακό πορνό που είχα δει και ήμουν σίγουρη πως ήταν ερασιτεχνικό. Παρ' όλα αυτά προσπάθησα να ικανοποιήσω τον εαυτό μου (σικ). Δεν το ήθελα με την καρδιά μου, αλλά το έβλεπα ως υποχρέωση, επειδή έβλεπα πορνό».

Η ερωτική πράξη διήρκησε περίπου δέκα λεπτά, αλλά ήταν τόσο μονότονη και βαρετή που η 15χρονη έκανε fast forward για να φτάσει στο τέλος, περιμένοντας να δει τη σκηνή της ολοκλήρωσης.

«Δεν ήταν αυτό που λέμε ένδοξο φινάλε. Στην πραγματικότητα με έκανε να αναρωτηθώ αν το σεξ είναι τελικά διασκεδαστικό. Μετά ο άνδρας σηκώθηκε πάνω και κινήθηκε χαμογελαστός προς την κάμερα». Και τότε αποκαλύφθηκε η σοκαριστική αλήθεια: «Μου φαινόταν γνωστός. Πολύ γνωστός. Έμοιαζε με τον πατέρα μου! Πόσο παράξενο! Ω θεέ μου, είναι ο καναπές μας! Ω θεέ μου, ο πατέρας μου! Ω θεέ μου... αυτή είναι η μητέρα μου! Ποτέ δεν είχα τρέξει τόσο γρήγορα προς το βίντεο για να το σταματήσω. Έμοιαζε με αιωνιότητα. Ήταν λες και τα πόδια μου είχαν κολλήσει και το βίντεο βρισκόταν πολύ μακριά. Ούρλιαζα "όχιιιι". Κατάφερα να πατήσω το στοπ, αλλά η ζημιά είχε γίνει. Η ζωή μου τελείωσε. Μόλις είχα αυτοϊκανοποιηθεί με βίντεο που έδειχνε τους γονείς μου να κάνουν σεξ. Επέστρεψα τις κασέτες στη θέση τους, άναψα τσιγάρο και μετά πήγα και ξάπλωσα στο κρεβάτι μου. Αυτή τη φορά αισθανόμουν πραγματικά άρρωστη».

Το επόμενο διάστημα, όπως λέει, ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη καθώς αισθανόταν άβολα κάθε φορά που αντίκρυζε τους γονείς της. «Δίσταζα να τους κοιτάξω στα μάτια», λέει χαρακτηριστικά.

«Μετά ο εγκέφαλός μου έκανε κάτι φανταστικό. Μπλόκαρε τη συγκεκριμένη ανάμνηση τελείως για 15 χρόνια, μέχρι να μπορέσω να τη διαχειριστώ. Κάποια στιγμή αργότερα, όταν πια αισθανόμουν πιο άνετα, αποφάσισα να μιλήσω στον αδερφό μου. Γελάσαμε με την ψυχή μας και επίσης εντυπωσιαστήκαμε με το πόσο "άτακτοι" ήταν οι γονείς μας που γύρισαν και sex tape. Ήταν ένα πολύτιμο μάθημα που πήρα και το οποίο ήθελα να μοιραστώ μαζί σας», αναφέρει στο τέλος της ιστορίας της η γυναίκα στο mamamia.com.au.

 

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X