ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πόσων χρόνων είναι η κόρη σου; Μπορούμε να τη σκοτώσουμε;»

Ψυχοπαθής έψαχνε ανήλικο κορίτσι στο dark web για να το σκοτώσει και να το φάει

Στη σύλληψη ενός νεαρού άνδρα που έψαχνε να βρει μικρό κορίτσι για να το σκοτώσει, να το βιάσει και να το φάει, προχώρησαν οι αρχές του Τέξας.

Ο Alexander Nathan Barter συνελήφθη την Παρασκευή 19/10 αφού παγιδεύτηκε από τις αρχές μέσω της αγγελίας που είχε αναρτήσει στο σκοτεινό διαδίκτυο (dark web) ψάχνοντας να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Ένας μυστικός πράκτορας που εντόπισε την αγγελία, ξεκίνησε συζήτηση μαζί του ώστε να τον παγιδεύσει. Εμφανίστηκε ως πατέρας και του είπε πως είναι διατεθειμένος να του παραχωρήσει την ανήλικη κόρη του.

«Ωραία, είμαι στο ανατολικό Τέξας. Πόσων χρόνων είναι η κόρη σου; Μπορούμε να τη σκοτώσουμε;», τον ρώτησε ο 21χρονος ψυχοπαθής.

Οι δυο τους αντάλλαξαν αρκετά emails με τον νεαρό να έχει καταστρώσει και σχέδιο για το που θα γίνει η συνάντηση, καθώς και το ξενοδοχείο στο οποίο θα μετέφερε το κοριτσάκι. Έδωσε μάλιστα και εντολή στον μυστικό πράκτορα, μόλις αφήσει την κόρη του στο σημείο που είχαν συμφωνήσει, να επιστρέψει σπίτι του και να δηλώσει την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Όταν έφτασε η μεγάλη μέρα, η αστυνομία συνέλαβε τον Barter μόλις εκείνος έβγαινε από το σπίτι του. Είχε μαζί του μια πλαστική σακούλα σκουπιδιών και ένα μαχαίρι, όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός KTRE.

Στην απολογία του ομολόγησε πως συζητούσε διαδικτυακά τα σχέδιά του να σκοτώσει, να βιάσει και να κανιβαλίσει ένα ανήλικο.

Οδηγήθηκε στη φυλακή του Shelby και μεταξύ άλλων κατηγορείται για απόπειρα φόνου και απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Ο περιφερειακός εισαγγελέας της Κομητείας Shelby, Stephen Shires εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως το περιστατικό αποτελεί μια «συνεχή υπενθύμιση ότι οι γονείς θα πρέπει πάντα να είναι προσεκτικοί και να γνωρίζουν τι ακριβώς κάνουν τα παιδιά τους στο διαδίκτυο. Το dark web και τα άτομα που δραστηριοποιούνται εκεί, αποτελούν μια διαρκώς αυξανόμενη απειλή για την ασφάλεια των παιδιών μας».

 

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X