ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσπάθησαν να σπάσουν το ρεκόρ για το μεγαλύτερο όργιο στον κόσμο

Πολλά ξενοδοχεία αρνήθηκαν να φιλοξενήσουν τη «βραδιά ακολασίας»

Μεγάλα γεγονότα κυριαρχούν στη διεθνή επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα. Είτε πρόκειται για την πρόσφατη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ούν, είτε για την επικείμενη έναρξη του Μουντιάλ, οι εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο κράτησαν απασχολημένα τα ΜΜΕ, με αποτέλεσμα αυτά να χάσουν μια... κοσμοϊστορική είδηση: Την άκρως φιλόδοξη προσπάθεια να καταρριφθεί το ρεκόρ για το μεγαλύτερο όργιο στον κόσμο, η οποία ωστόσο είχε άδοξο τέλος.

Η απόπειρα κατάρριψης του προηγούμενου ρεκόρ, που είχε επιτευχθεί στο Τόκιο της Ιαπωνίας το 2006 με τη συμμετοχή 500 ατόμων, έγινε στο Λας Βέγκας.

Οι διοργανωτές φιλοδοξούσαν να οργανώσουν μια άκρως διασκεδαστική βραδιά για περισσότερα από χίλια άτομα. Μάλιστα, είχαν νοικιάσει έναν τεράστιο χώρο που θα επαρκούσε για τις περιπτύξεις των χιλιάδων ατόμων που είχαν δηλώσει συμμετοχή. Ωστόσο, σύμφωνα με το Las Vegas Weekly, τα άτομα που τελικά κατέφθασαν για να λάβουν μέρος στο όργιο, στις 2 Ιουνίου στο κλαμπ Green Door ήταν ελάχιστα συγκριτικά με τις αρχικές εκτιμήσεις.

Παρότι στο... μετριοπαθές όργιο συμμετείχαν τελικά μόνο 375 άτομα (πολύ λιγότερα από το παγκόσμιο ρεκόρ των Ιαπώνων) οι διοργανωτές δήλωσαν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. «Δεν καταρρίψαμε το ρεκόρ αλλά όπως και να 'χει διοργανώσαμε μια καταπληκτική εκδήλωση, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε», δήλωσε η εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων Menage Life σε επίσημη δήλωσή της.

Μεταξύ των δυσκολιών της διοργάνωσης ήταν η εύρεση του κατάλληλου χώρου, αφού πολλά ξενοδοχεία αρνήθηκαν κατηγορηματικά να φιλοξενήσουν στις εγκαταστάσεις τους τη «βραδιά ακολασίας». Οι διοργανωτές είχαν επίσης να αντιμετωπίσουν διαδηλώσεις θρησκευόμενων Αμερικανών, που αποθάρρυναν την έλευση πολλών συμμετεχόντων.

Πηγή: protothema.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X