ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πήδηξε πάνω μου. Με χούφτωνε και με φιλούσε» (Pics, Vids)

Στη φόρα οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις του Τραμπ

Τρεις γυναίκες, οι οποίες κατηγόρησαν δημόσια τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, για σεξουαλική παρενόχληση απαίτησαν να ξεκινήσει έρευνα το Κογκρέσσο.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι Τζέσικα Λίντς, Σαμάνθα Χόλβεϊ και Ραχήλ Κρούκς, κατηγόρησαν τον Τραμπ ότι προσπάθησε να τις φιλήσει, ότι τις χλεύασε, τις ταπείνωσε και τις παρενόχλησε.

Μάλιστα οι τρεις γυναίκες επανέλαβαν τους ισχυρισμούς τους σε κοινή συνέντευξη που έδωσαν στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Ο Λευκός Οίκος απάντησε ότι οι γυναίκες διατυπώνουν ψευδείς ισχυρισμούς. 

Οι καταγγελίες των τριών γυναικών ήρθαν στην δημοσιότητα το 2016, ένα μήνα πριν τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, ωστόσο επανήλθαν στο προσκήνιο μετά το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων του χολιγουντιανού παραγωγού Χάρβιν Γουάνστιν.

Η Σαμάνθα Χόλβεϊ

H Χόλβεϊ πρώην υποψήφια «Μις ΗΠΑ», και εστεμμένη Μις Β. Καρολίνα αφηγήθηκε ότι ο Τραμπ αντιμετώπιζε τις διαγωνιζόμενες «σαν ένα κομμάτι κρέας». «Ερχόταν στα παρασκήνια την ώρα που αλλάζαμε ρούχα. Συμπεριφερόταν σαν να είμαστε κτήμα του, επειδή ήταν ο διοργανωτής των καλλιστείων...».

Αργότερα είπε στους δημοσιογράφους: «Έχουν διερευνήσει καταγγελίες για άλλα μέλη του Κογκρέσου, οπότε νομίζω ότι είναι δίκαιο να διερευνήσουν και τις καταγγελίες για τον Τραμπ. «Αυτό δεν είναι ένα πολιτικό θέμα, αλλά αφορά στο πώς αντιμετωπίζονται οι γυναίκες κάθε μέρα» πρόσθεσε.

Η Τζέσικα Λίντς

Η Λιντς από την πλευρά της, τώρα στα 70 της, λέει ότι όταν ήταν 38 ετών καθόταν δίπλα στον Τραμπ σε μια πτήση για Νέα Υόρκη και την παρενόχλησε σεξουαλικά.

«Κυριολεκτικά πήδηξε πάνω μου. Με χούφτωνε και με φιλούσε» είπε. «Κανείς δεν είπε τίποτα. Αναρωτιόμουν που ήταν η αεροσυνοδός. Τότε έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου και άρχισε να ανεβαίνει. Κατάφερα να ξεφύγω, να πάρω την τσάντα μου και να πάω στο πίσω μέρος του αεροπλάνου».

Η Ραχήλ Κρούκς

Τέλος η Κρουκς δήλωσε ότι δούλευε στη ρεσεψιόν του Πύργου Τραμπ στη Νέα Υόρκη, όταν αποφάσισε να συστηθεί στον ίδιο τον Τραμπ. Εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία. Κράτησε το χέρι της, έσκυψε και την φίλησε στα χείλη.

«Σοκαρίστηκα, ήμουν σε απόγνωση. Συνέβη τόσο γρήγορα. Εύχομαι να είχα το θάρρος να είχα μιλήσει. Μετά μπήκε στο ασανσέρ κι εγώ έτρεξα πίσω στο γραφείο μου. Τηλεφώνησα στην αδερφή μου, ήταν τρομερό. Λίγες μέρες μετά ήρθε στο γραφείο μου και μου ζήτησε το τηλέφωνό μου, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να το δώσει στο πρακτορείο μοντέλων του, για να μου τηλεφωνήσουν».

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη των τριών γυναικών στο NBC

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X