ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πατέρας που είχε δηλώσει την κορούλα του αγνοούμενη ομολόγησε ότι την «έπνιξε»

Ισχυριζόταν ότι είχε βγάλει τιμωρία το κοριτσάκι στην αυλή όταν εκείνο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς

Ο πατέρας ενός τρίχρονου κοριτσιού από το Τέξας που είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη στις 7 Οκτώβρη ομολόγησε στην αστυνομία ότι το κοριτσάκι «πνίγηκε» κατά λάθος όταν εκείνος την εξανάγκασε να πιει το γάλα της και ότι στη συνέχεια εκείνος πήρε τη σορό της και την μετέφερε μακριά από το σπίτι, για να μην κατηγορηθεί από τις Αρχές.

Όπως έγινε γνωστό μετά τη σύλληψη του Wesley Mathews, ο άνδρας «προσπαθούσε να πείσει την τρίχρονη υιοθετημένη κόρη του να πιει το γάλα της στο γκαράζ του σπιτιού», ωστόσο το κοριτσάκι αρνιόταν να υπακούσει. 

Κάποια στιγμή εκείνος, εξοργισμένος, προσπάθησε να «αναγκάσει σωματικά» τη μικρούλα να πιει το γάλα της και εκείνη πνίγηκε. «Έβηχε για ώρα και μετά από λίγο η αναπνοή της επιβραδύνθηκε», είπε ο Mathews, o οποίος διαπίστωσε στη συνέχεια ότι η κόρη του δεν είχε σφυγμό και πανικοβλήθηκε. 

Αμέσως πήρε το άψυχο σώμα της μικρής και το μετέφερε σε ερημική τοποθεσία περίπου ένα 2,5 χλμ μακριά από το σπίτι της οικογένειας, στην πόλη Ρίτσαρντσον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Wesley Mathews είχε ισχυριστεί αρχικά ότι το κοριτσάκι είχε εξαφανιστεί από την αυλή, όπου εκείνος την είχε στείλει ως τιμωρία επειδή δεν έπινε το γάλα της. 

Μετά από πολλές ημέρες αναζήτησης, οι Αρχές εντόπισαν τη σορό της μικρής στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Μερικά 24ωρα μετά την ανακάλυψη, ο πατέρας-δολοφόνος ζήτησε να αλλάξει την κατάθεσή του, γνωρίζοντας ίσως ότι η ιατροδικαστική εξέταση της μικρούλας θα αποκάλυπτε τι είχε συμβεί.

Το έγκλημα είχε απασχολήσει την τοπική κοινή γνώμη έντονα από τις Αρχές του μήνα λόγω των μυστηριωδών συνθηκών κάτω από τις οποίες φερόταν να έχει χαθεί η μικρούλα και τους φόβους ότι μπορεί να την είχαν αρπάξει άγρια κογιότ στην περιοχή.

Πηγή:protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X