ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πατέρας Μητρετώδη: «Να μην γνωρίσει κανείς τέτοια περιπέτεια» (Vids)

Έτσι αντέδρασαν όταν αγκάλιασαν το παιδί τους

«Ανακούφιση, συγκίνηση, χαρά». Με τις τρεις αυτές λέξεις περιέγραψε τα συναισθήματα της οικογένειάς του ο πατέρας του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητετρώδη λίγες ώρες μετά την υποδοχή του παιδιού του στην Ελλάδα μετά από περισσότερους από πέντε μήνες στις φυλακές της Αδριανούπολης.

«Τα παιδιά έδειξαν ήθος αξιοπρέπεια και υψηλό φρόνημα» πρόσθεσε ο κ. Μητρετώδης προσθέτοντας ότι όταν είδε το παιδί του η στιγμή ήταν τόσο συγκινητική «που δεν προλάβαμε να πούμε τίποτα απολύτως».

Ο Νικόλαος Μητρετώδης ευχαρίστησε μιλώντας στο ΣΚΑΪ «την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, όλα τα κόμματα και την Εκκλησία που συμπαραστάθηκε με τον τρόπο της».

Όπως είπε «δεν το περίμενα (σ.σ. την αποφυλάκιση) αλλά είχα μια ελπίδα ότι η Παναγία η Ελευθερώτρια θα κάνει το θαύμα της».

Εξομολογήθηκε, δε, ότι «επειδή ταλαιπωρηθήκαμε πολύ αυτό το διάστημα γιατί ήμασταν πάντα στην αβεβαιότητα και στο σκοτάδι κάθε ενέργεια, αυτές οι στιγμές ήταν συγκίνησης και χαράς και γι' αυτό πέρασαν ευχάριστα».

Ευχήθηκε, τέλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 «να μην γνωρίσει κανείς τέτοια περιπέτεια που ζήσαμε εμείς» και «να ζήσει το έθνος ευτιχισμένες ημέρες».

Πηγή: protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X