ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρέλυσε ξανά το αεροδρόμιο του Gatwick

Άλλο ένα drone προκάλεσε πανικό

Σε «προσωρινή» αναστολή όλων των πτήσεων προχώρησε ξανά το αεροδρόμιο Γκάτγουικ, στο Λονδίνο, λόγω πιθανής εμφάνισης ενός drone στην περιοχή.

Το νέο κλείσιμο ήλθε περίπου 12 ώρες αφότου το Γκάτγουικ άρχισε ξανά να εξυπηρετεί ταξιδιώτες. Ο δεύτερος μεγαλύτερος αερολιμένας της πρωτεύουσας της Αγγλίας, παρέμενε ανενεργός από το βράδυ της Τετάρτης έως το πρωί της Παρασκευής λόγω πτήσεων drones κοντά στον διάδρομο.

Εκπρόσωπος του αερολιμένα δήλωσε πως οι αναχωρήσεις και οι αφίξεις ανεστάλησαν για προληπτικούς λόγους έως ότου να διερευνηθεί η υπόθεση.

Αεροσκάφη που προσέγγιζαν το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της βρετανικής πρωτεύουσας εκτελούν κύκλους στον αέρα καθώς δεν έχουν λάβει άδεια προσγείωσης.

Το drone εθεάθη γύρω στις 19:10 ώρα Ελλάδος/Κύπρου. Ωστόσο, Προσωρινή ήταν τελικά η νέα αναστολή πτήσεων, καθώς σε νεότερη ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι πτήσεις επαναρχίζουν μετά την προληπτική αναστολή τους λόγω αναφοράς για πιθανή νέα εμφάνιση drone.

Η διοίκηση του αεροδρομίου αναφέρει ότι βρίσκονται σε ισχύ «στρατιωτικά μέτρα» που παρέχουν διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια των πτήσεων

Περισσότεροι από 100.000 ταξιδιώτες ταλαιπωρήθηκαν λόγω των προβλημάτων του προηγούμενου διημέρου, στο μέσο της εορταστικής περιόδου.

Πηγή: skai.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X