ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πανικός στο εστιατόριο του Nusret - Θαμώνες πήραν φωτιά (vid)

Έλληνας μεταξύ των τραυματιών

Μετά το σάλο που προκάλεσε η εμφάνιση του προέδρου της μαστιζόμενης από τη φτώχεια Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, το εστιατόριο του διάσημου Salt Bae, κατά κόσμον Νουσρέτ Ετιλέρ, βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο με ένα περιστατικό που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Τέσσερις τουρίστες τραυματίστηκαν σοβαρά, όταν ξέσπασε αρχικά μία μικρή φωτιά στο μπαρ του εστιατορίου του διάσημου σεφ στην Κωνστνατινούπολη.

Σε βίντεο που καταγράφηκε οι θαμώνες φαίνεται να μην ανησυχούν ιδιαιτέρως, αντιμετωπίζοντας χαλαρά το περιστατικό βγάζοντας μάλιστα και φωτογραφίες. Ωστόσο όλα γίνονται χειρότερα, όταν ένας από τους υπαλλήλους ρίχνει ένα υγρό – πιθανόν νερό -, χωρίς ωστόσο να έχει φροντίσει προηγουμένως να απομακρύνει τον κόσμο και η φωτιά φουντώνει.

Μία τουρίστρια από την Τσεχία τραυματίστηκε σοβαρά, όταν πήρε φωτιά το φόρεμά της. Μάρτυρας περιέγραψε το πώς εκείνη και ο σύντροφός της ξαφνικά τυλίχτηκαν στις φλόγες. Η κοπέλα φέρεται να είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο φίλος της έχει μικροεγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα του.

«Εχω μερικά εγκαύματα, αλλά η κοπέλα μου είναι πολύ πιο σοβαρά από μένα», δήλωσε ο άντρας σε τουρκική εφημερίδα

Στους τραυματίες συγκαταλέγεται και ένας Έλληνας τουρίστας, ονόματι Αλέξανδρος Σεβέρης, ο οποίος βρισκόταν για μήνα του μέλιτος στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και ένας ακόμη τουρίστας. Οι τρεις από τους τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Sisli Etfal για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο τέταρτος μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του εστιατορίου.

Η Τσέχα που είναι πιο βαριά τραυματισμένη υποβληθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ οι υπόλοιποι φέρουν ελαφρά τραύματα.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι με ελαφρά τραυματίστηκαν και δύο μέλη του προσωπικού του εστιατορίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X