ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάλι μεθυσμένος ο Γιούνκερ σε διεθνές γεγονός; (Pics)

Τον κρατούσαν για να περπατήσει, ενώ έκανε «κόλλα το» με τους αξιωματούχους

Σκνίπα από το μεθύσι, φαίνεται ότι έγινε ξανά ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ενώ συμμετείχε σε φόρουμ υψηλού επιπέδου στην Ισπανία. Ο κ. Γιούνκερ ήταν εμφανώς χάλια, ενώ τον κρατούσαν οι τριγύρω του, ώστε να μην χάσει την ισορροπία του και σωριαστεί στο έδαφος.

Εκτός από την απώλεια της ισορροπίας και το γεγονός ότι πήγαινε πέρα-δώθε από την ζάλη, ο κ. Γιούνκερ, αναφέρει η Daily Mail, βρισκόταν στα... «χάι» του, κάνοντας διάφορες αψυχολόγητες πράξεις, όπως το high five με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας και η αγκαλιά με τον Πρωθυπουργό της Εσθονίας. Να σημειωθεί, όμως, ότι ο κ. Γιούνκερ δεν άφησε την καρέκλα του ούτε στιγμή, ακόμα και όταν χαριεντιζόταν με τους Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Ξανά στο πρόσφατο παρελθόν, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε εμφανιστεί σε ιδιαίτερα ξέφρενη κατάσταση. Τον περασμένο Ιούλιο είχε συμμετάσχει σε δείπνο στο NATO, όπου παρευρίσκετο και ο Ντόναλντ Τραμπ. Ωστόσο, η κατάστασή του δεν ήταν και η καλύτερη, αφού είχε απώλεια ισορροπίας και τρίκλιζε. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X