ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παιδόφιλος διένυσε 200 χιλιόμετρα για να κάνει συναντήσει 10χρονη

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Περισσότερα από 200 χιλιόμετρα διένυσε ένας παιδόφιλος, με στολή μαζορέτας μέσα στο αυτοκίνητό του, με σκοπό να κάνει σεξ με ένα 10χρονο κορίτσι.

Ο 49χρονος Μάικλ Μπίκερτον, από το Στόουκ-ον-Τρεντ, οδήγησε μέχρι την περιοχή του Κέιμπριτζ, έχοντας πρώτα κάνει τις απαραίτητες «συνεννοήσεις» μέσω ιστοσελίδας. Είχε όμως πέσει στα δίχτυα των αρχών και συνελήφθη μόλις έφτασε.

Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για σεξουαλικά αδικήματα κατά ανηλίκου και καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκιση.

Όπως μεταδίδει το BBC, ο 49χρονος έπεσε στην αντίληψη της αστυνομίας όταν άρχισε να εκφράζει, σε ιστοσελίδες στο ίντερνετ, την προτίμησή του για «παιδιά άνω ων οκτώ ετών».

Αφού αντάλλαξε μηνύματα, ταξίδεψε 210 χιλιόμετρα από το σπίτι του μέχρι το St Neots με σκοπό να συναντήσει τη 10χρονη, με την οποία θα έκανε σεξ.

Όταν έφτασε, στις 26 Αυγούστου, συνελήφθη. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα όπως μία στολή μαζορέτας, λιπαντικό και μία μάσκα.

«Ο ίδιος αρνήθηκε πως είχε πρόθεση να συναντήσει το κορίτσι και πως σκόπευε να συναντήσει έναν άλλο άνδρα με σκοπό το σεξ» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Όσο για τα μηνύματα και τις συζητήσεις του online αναφορικά με τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, έκανε λόγο για «σκέτη φαντασία».

Πηγή: newsbeast.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X