ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάγκαλος για Κατσίφα: Όποιος κραδαίνει όπλο, να πυροβολείται

Απίστευτες δηλώσεις στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής

«Είχε όπλο ή δεν είχε; Είμαι της άποψης όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την αστυνομία όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ και τις σκανδιναβικές χώρες», τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα σε συμπλοκή με την αλβανική αστυνομία στο χωριό Βουλιαράτες, στην Αλβανία.


Ανατροπή στον θάνατο Κατσίφα: Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής για τους πυροβολισμούς


«Αυτός ο νέος πήγε να βάλει την Ελληνική σημαία. Μα έχω βρει στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τους Βουλιαράτες από 25η Μαρτίου και οι δρόμοι είναι γεμάτοι από ελληνικές σημαίες μέχρι αηδίας», σχολίασε ο πρώην υπουργός στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά στις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, ο κ. Πάγκαλος τις χαρακτήρισε «πάγιες», ενώ σημείωσε πως «απλά εμείς το ξεχνάμε γιατί είμαστε η χώρα της φαιδρής πορτοκαλιάς. Έχουμε φαιδρό πνευματικό κόσμο συμπεριλαμβανομένων των δημοσιογράφων».


Καταγγελία - Δολοφονία Κατσίφα:«Συνέραψαν τα τραύματα, έπλυναν τη σορό» (vid)


«Εγώ θα έλεγα να μην τους δοκιμάσουμε γιατί η Τουρκία είναι μια μεγάλη δύναμη, αυτό πρέπει να το παραδεχθούμε, αλλά η ανθρώπινη ζωή δεν έχει ίδια αξία στην Ελλάδα και την Τουρκία. Η Τουρκία είναι μια χώρα του 3ου κόσμου όπου σφάζουν χιλιάδες ανθρώπων χωρίς να τους πει κανείς κάτι», σχολίασε ο πρώην υπουργός αναφορικά με τη στάση που πρέπει να κρατήσει η χώρα μας απέναντι στην τουρκική προκλήτικότητα.

Πηγή: skai.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X