ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όταν ο μόνος τρόπος για να έχεις γυναίκα είναι με... photoshop

Τραγικές φωτογραφίες

Αν και η εκτέλεση είναι κάπως πρόχειρη, το σίγουρο είναι πως από πλευράς φαντασίας και... φιλοδοξίας οι δημιουργοί παίρνουν άριστα

Το να βρει κανείς την αγάπη σε αυτή τη ζωή δεν είναι εύκολο πράγμα, ιδίως αν τα στάνταρ σου είναι εξαιρετικά υψηλά και δεν είσαι πρόθυμος να συμβιβαστείς με ημίμετρα.

Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκαν ορισμένοι άνδρες οι οποίοι, όντες αποφασισμένοι να βάλουν τη γυναίκα των ονείρων τους στη ζωή τους, αποφάσισαν τελικά να το πετύχουν μέσω photoshop, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στη σχετική gallery στο Reddit σίγουρα δεν αποδεικνύουν την ικανότητα των δημιουργών τους να χειρίζονται το συγκεκριμένο λογισμικό, αλλά ίσως μπορούν να ξεγελάσουν κάποιους εύπιστους (και μυωπικούς) φίλους τους.
Αν και η εκτέλεση είναι κάπως πρόχειρη, το σίγουρο είναι πως από πλευράς φαντασίας και... φιλοδοξίας οι δημιουργοί παίρνουν άριστα, ιδίως όσοι χρησιμοποίησαν φωτογραφίες σελέμπριτις όπως η Ριάνα και η Πάρις Χίλτον για να εντυπωσιάσουν τους φίλους τους.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X