ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι οι πειρατές του Αιγαίου»

Ο Καμμένος απαντά στον Ερντογάν

«Όλοι ξέρουμε ποιοι είναι οι πειρατές του Αιγαίου», ήταν η αιχμηρή απάντηση του Έλληνα Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στις χθεσινές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν με τις οποίες προειδοποιούσε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει μονομερείς προσπάθειες εξόρυξης φυσικών πόρων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του μετά το πέρας του ετήσιου Μνημοσύνου για τους πεσόντες του Πολεμικού Ναυτικού, είπε ότι οι πειρατές κρίνονται από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. «Η Ελλάδα δεν προκαλεί κανέναν και δεν υποχωρεί ούτε χιλιοστό. Τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της ΕΕ», συμπλήρωσε.

Ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας πρόσθεσε ότι η Ελλάδα ζητά τη συνύπαρξη όλων κάτω από κανόνες, δεν προκαλεί κανέναν αλλά και δεν υποχωρεί ούτε χιλιοστό στα δικαιώματα που της δίνουν το διεθνές δίκαιο και οι συνθήκες.

«Να συστήσω προς όλες τις πλευρές να κοιτάξουν την ευημερία των λαών και αυτή θα έρθει όταν θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε όλοι σεβόμενοι το διεθνές δίκαιο τον πλούτο που έχει η κάθε χώρα, τον υποθαλάσσιο, και ιδιαίτερα σε μια εποχή που η ΝΑ Μεσόγειος γίνεται ενεργειακό κέντρο», κατέληξε ο Πάνος Καμμένος

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση