ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι κεραυνοί έκαναν την νύχτα μέρα (pics, vid)

Αναστάτωση στις πτήσεις στο αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου

Η νύχτα μέρα έγινε χθες το βράδυ στη Βρετανία, λόγω της έντονης κακοκαιρίας και των πολλών κεραυνών που φώτισαν τον ουρανό. Σύμφωνα με το BBC, χθες το βράδυ, μέσα σε τέσσερις ώρες καταγράφηκαν περίπου 15.000 κεραυνοί.

Λόγω της κακοκαιρίας υπήρξαν καθυστερήσεις και ματαιώσεις από και προς το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου, καθώς κεραυνός έπληξε το σύστημα τροφοδοσίας αεροσκαφών με καύσιμα, κατά τη διάρκεια των καταιγίδων που έπεσαν πάνω από 64.000 κεραυνοί.

Ταλαιπωρία και διαμαρτυρίες από τους ταξιδιώτες 

Το Στάνστεντ είναι το τρίτο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του Λονδίνου και σημαντικός κόμβος της εταιρείας Ryanair, η οποία ανακοίνωσε πως οι πελάτες της μπορούν να αποζημιωθούν πλήρως.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι ακυρώθηκαν πτήσεις «λόγω βλάβης που σημειώθηκε νωρίτερα στο σύστημα του αεροδρομίου για την τροφοδοσία των αεροπλάνων με καύσιμα εξαιτίας κεραυνού». 

Αν και το σύστημα επισκευάστηκε σήμερα το πρωί, οι ταξιδιώτες καλούνται να επικοινωνούν με το αεροδρόμιο πριν ταξιδέψουν. 

Πολλές ήταν και οι διαμαρτυρίες των επιβατών και μέσω των social media, καθώς έμεναν κλεισμένοι σε αεροπλάνα για πολύ ώρα, χωρίς να τους παρέχονται εξηγήσεις. 

«Μηχανικοί έχουν πλέον επισκευάσει το σύστημα. Ωστόσο μπορεί ακόμη πτήσεις να καθυστερήσουν ή να ματαιωθούν», αναφέρει το αεροδρόμιο του Στάνστεντ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Πήγη: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X