ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτη δήλωση! «Οι γυναίκες μας να μην το κάνουν με ξένους στο Μουντιάλ»

Τι αναφέρει Ρωσίδα βουλευτής

Οι Ρωσίδες πρέπει να αποφεύγουν τη σεξουαλική επαφή με ξένους άνδρες κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, γιατί μπορεί να αποκτήσουν παιδιά-μιγάδες, χωρίς να είναι παντρεμένες. Αυτή την άποψη εξέφρασε Ρωσίδα βουλευτής.

Ακόμη κι όταν οι Ρωσίδες παντρεύονται τους ξένους, αυτές οι σχέσεις συνήθως τελειώνουν άσχημα, τόνισε η Ταμάρα Πλετνίοβα, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής επιτροπής για ζητήματα οικογενειών, γυναικών και παιδιών. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι πολλές φορές αυτές οι γυναίκες αποκλείονται στο εξωτερικό ή τη Ρωσία, αλλά δεν μπορούν να πάρουν πίσω τα παιδιά τους.

Με αυτό τον τρόπο απάντησε η Πλετνίοβα σε ερώτηση ραδιοφωνικού σταθμού για τα λεγόμενα «παιδιά των Ολυμπιακών αγώνων», που ήρθαν στον κόσμο έπειτα από τη διοργάνωση του κορυφαίου αθλητικού ραντεβού στη Μόσχα, το 1980.

Ο όρος αυτός χρησιμοποιείτο επί Σοβιετικής Ενωσης, για να περιγράψει παιδιά που δεν είναι λευκά, η σύλληψη των οποίων έγινε σε διεθνείς διοργανώσεις, μέσα από σχέσεις Ρωσίδων με άνδρες από την Αφρική, τη Λατινική Αμερική ή την Ασία. Πολλά από αυτά τα παιδιά ήταν θύματα διακρίσεων.

«Πρέπει να γεννάμε τα παιδιά μας. Αυτά τα παιδιά μιγάδες υποφέρουν και έχουν υποφέρει από την εποχή της Σοβιετικής Ενωσης» είπε η Πλετνίοβα. «Δεν είμαι εθνικίστρια, αλλά ξέρω ότι αυτά τα παιδιά υποφέρουν. Εγκαταλείπονται ή δεν μένουν με τη μητέρα τους» συμπλήρωσε.

Ενας άλλος βουλευτής, ο Αλεξάντερ Σέριν εξέφρασε την άποψη ότι οι ξένοι φίλαθλοι θα φέρουν ιούς στη χώρα και θα μολύνουν τους Ρώσους. Επιπλέον, ζήτησε από τους πολίτες της χώρας να είναι προσεκτικοί στις επαφές τους με ξένους, καθώς οι τελευταίοι μπορεί να προσπαθήσουν να διακινήσουν απαγορευμένες ουσίες, κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Πηγή: protothema.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X